Σάββατο, 11 Μαΐ
16oC Αθήνα

Εθνική Ελλάδας: Οι σκέψεις του Πογέτ για την ενδεκάδα με Κύπρο

Εθνική Ελλάδας: Οι σκέψεις του Πογέτ για την ενδεκάδα με Κύπρο

Η Εθνική Ελλάδας προετοιμάζεται για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (24/9) με την Κύπρο για το Nations League.

Η Εθνική Ελλάδας πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο Nations League, με τη γαλανόλευκη να θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα που την έχουν φέρει αήττητη στην κορυφή του ομίλου της.

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν πρόκειται να προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές σε σχέση με τα παιχνίδια που έδωσε το καλοκαίρι η Εθνική Ελλάδας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1, χωρίς να έχει στη διάθεση του, τους τιμωρημένους Μάνταλο και Γιακουμάκη.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι δεδομένα ο Βλαχοδήμος, ενώ αλλαγές δεν θα υπάρχουν ούτε στην άμυνα, καθώς το κεντρικό δίδυμο θα είναι οι Μαυροπάνος-Χατζηδιάκος, ενώ τις δύο θέσεις των μπακ θα καλύψουν οι Τσιμίκας και Μπάλντοκ.

Ο Σιώπης θα είναι ο ένας κεντρικός μέσος και δίπλα του θα έχει λογικά τον Κουρμπέλη, ο οποίος φαίνεται να βρίσκεται πιο μπροστά από τον Μπουχαλάκη.

Όσον αφορά την τριάδα πίσω από τον επιθετικό, στο κέντρο θα είναι ο Μπακασέτας, δεξιά και αριστερά θα είναι ο Μασούρας και ένας εκ των Πέλκα ή Χατζηγιοβάνη. Προβάδισμα μοιάζει να έχει ο άσος της Χαλ. 

Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Τάσος Δουβίκας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις