Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Εθνική Ελλάδας – Σάμαρης: “Έχασα τον λογαριασμό από το πόσοι ήρθαν τα τελευταία χρόνια…”

Εθνική Ελλάδας – Σάμαρης: “Έχασα τον λογαριασμό από το πόσοι ήρθαν τα τελευταία χρόνια…”

Ο Ανδρέας Σάμαρης μίλησε για τις συνεχόμενες αλλαγές σε παίκτες και προπονητές, μετά το νέο κάζο της Εθνικής Ελλάδας απέναντι στο Λιχτενστάιν.

Ο άσος της Μπενφίκα, μιλώντας στην Cosmote TV, τόνισε: «Όλοι είμαστε απογοητευμένοι. Μας άξιζε αυτή η ήττα, γιατί για ήττα πρόκειται αφού δεν μπορέσουμε να βάλουμε 2ο γκολ. Βαρύ το αποτέλεσμα. Για να αλλάξει πρέπει να επιμείνουμε στο νέο σχέδιο που έφερε ο προπονητής, να ακολουθήσουμε πιστά τους κανόνες του και να μην σκύβουμε το κεφάλι. Να κάνει ο καθένας αυτοκριτική και να δούμε την επόμενη μέρα».

Για τα τέσσερα παιχνίδια που έχει να δώσει ακόμα η Εθνική στον όμιλο δήλωσε: «Να βρούμε την όρεξη. Αντιπροσωπεύουμε τους Έλληνες, που δεν τους κάναμε περήφανους τα τελευταία χρόνια. Όσοι θα κληθούν να σηκώσουν κεφάλι και να κάνουν περήφανους τους Έλληνες και την Ελλάδα. Τα 4 ματς που απομένουν θα βοηθήσουν τον προπονητή να προετοιμάσει την ομάδα. Τα προηγούμενα χρόνια αποτύχαμε. Είναι τώρα μια μεταβατική περίοδος. Να είμαστε σαν αδέρφια μέσα στο γήπεδο. Να πεθαίνει ο ένας για τον άλλο και να μην τον κατηγορεί».

Για το τι φταίει και η τελευταία 5ετία είναι ένας διαρκής κατήφορος: «Υπήρξαν πολλές αλλαγές προπονητών που δεν βοήθησαν. Δεν μπορούμε να βγάλουμε το οικογενειακό πνεύμα μέσα στο γήπεδο. Δεν το έχουμε καταφέρει. Έρχονται συνεχώς παίκτες, έχω χάσει τον λογαριασμό πόσοι ήρθαν τα τελευταία χρόνια. Αλλά για παιχνίδια σαν το σημερινό δεν είναι δικαιολογία. Μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλα γκολ. Είναι κι αυτό μια διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις