Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Εθνική Ελλάδας: Χωρίς πέντε παίκτες του Προμηθέα στα «παράθυρα»

Εθνική Ελλάδας: Χωρίς πέντε παίκτες του Προμηθέα στα «παράθυρα»
Intime.gr

«Πληγωμένη» θα πάει η Εθνική Ελλάδας στο τελευταίο «παράθυρο» των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2022, που θα γίνει στη Ρήγα της Λετονίας.

Η Εθνική Ελλάδας έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή της και στους δύο τελευταίους αγώνες της θα αντιμετωπίσει τη Βοσνία (20/2, 16.30) και τη Λετονία (22/2, 19.30). Το ραντεβού των διεθνών είναι προγραμματισμένο το απόγευμα της Κυριακής (14/2) στο ΟΑΚΑ. Από τη συγκέντρωση των παικτών θα λείπουν όμως πέντε παίκτες του Προμηθέα Πατρών.

Η ομάδα της Πάτρας ενημέρωσε την ΕΟΚ πως οι συγκεκριμένοι διεθνείς ήρθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένα κρούσματα και έτσι βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου θα πρέπει να μπουν σε ολιγοήμερη καραντίνα και έτσι δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσουν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Συγκεκριμένα, εκτός θα είναι οι Γιάννης Αθηναίου, Δημήτρης Αγραβάνης, Γιάννης Αγραβάνης, Χάρης Γιαννόπουλος και Μιχάλης Λούντζης και στη θέση τους κλήθηκαν οι Χρήστος Σαλούστρος, Ζώης Καράμπελας (Περιστέρι), Γιώργος Τσαλμπούρης (ΠΑΟΚ) και Δημήτρης Μωραΐτης (ΑΕΚ).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις