Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Εθνική Ελλάδος: Φιλικά με Αυστραλία η “γαλανόλευκη”

Εθνική Ελλάδος: Φιλικά με Αυστραλία η “γαλανόλευκη”

Η πρόσκληση της Αυστραλίας για δύο φιλικούς αγώνες με την Εθνική Ελλάδας έγινε δεκτή από την ΕΠΟ και έτσι η “γαλανόλευκη” θα βρεθεί το διάστημα 30/5-7/6 στη χώρα της Ωκεανίας με τους πολλούς ομογενείς…

Παράλληλα, η ΕΠΟ ανακοίνωσε την άρση της ποινής που είχε επιβληθεί στην ΕΠΣ Θεσσαλίας…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ
Έγινε δεκτή πρόταση για τη διεξαγωγή δύο φιλικών αγώνων της Εθνικής Ανδρών στην Αυστραλία κατά το διάστημα 30 Μαΐου – 7 Ιουνίου 2016.
Αποφασίστηκε να αρθεί η ποινή που είχε επιβληθεί στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας.
Στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης διάβασε επιστολή της ΕΠΣ Θεσσαλίας, με αποδέκτες τον Αθλητικό Εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή και την ΕΠΟ. Το πλήρες κείμενο: «Κατόπιν των αρχαιρεσιών που διενεργήθηκαν την 09.10.2015 στην ΕΠΣ Θεσσαλίας εξελέγημεν εμείς οι υπογράφοντες, οι οποίοι με την ιδιότητά μας ως νέα μέλη του ΔΣ της Ενώσεώς μας, δηλώνουμε τα ακόλουθα:
Απορρίπτουμε πλήρως και δεν υιοθετούμε σε καμία περίπτωση το περιεχόμενο των από 15.07.2015 και 05.08.2015 επιστολών, που είχαν αποσταλεί προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ η πρώτη και τον αθλητικό εισαγγελέα κ. Σιμιτζόγλου η δεύτερη, με κοινοποίηση στην ΕΠΟ (και με κοινοποίηση αμφότερες στον Υφυπουργό Αθλητισμού), από τη διορισμένη από το Ειρηνοδικείο διοίκηση της ΕΠΣΘ. Απορρίπτουμε πλήρως και δεν υιοθετούμε σε καμία περίπτωση τους χαρακτηρισμούς που αναφέρονται σε αυτές τις επιστολές σε βάρος του προέδρου της ΕΠΟ, όπως και τις αιτιάσεις που του καταλογίζονταν με αυτές, ότι δήθεν παρενέβαινε στις εκλογές της ΕΠΣΘ, ότι δήθεν χρησιμοποίησε την ποινή ως μέσον επηρεασμού των εκλογών της ΕΠΣΘ, ότι δήθεν παρείχε συνδρομή σε μερίδα παραγόντων που απειλούσαν τα τοπικά σωματεία κ.ο.κ.
Δηλώνουμε εν πλήρη συνειδήσει ότι οι εκλογές στην ΕΠΣΘ έλαβαν χώρα απολύτως ομαλά, χωρίς καμία παρέμβαση από τρίτους και χωρίς προσκόμματα».   
Εγκρίθηκαν, κατόπιν εισήγησης της ΚΕΔ, οι διεθνείς διαιτητές και βοηθοί διαιτητές 2016, οι οποίοι είναι οι ακόλουθοι:
Διαιτητές: Καλογερόπουλος Χαράλαμπος, Σιδηρόπουλος Αναστάσιος, Παπαπέτρου Αναστάσιος, Κύζας Γεώργιος, Κομίνης Γεώργιος, Μάνταλος Πέτρος, Αρετόπουλος Αλέξανδρος.
Βοηθοί Διαιτητές: Ευθυμιάδης Δαμιανός, Κωσταράς Πολυχρόνης, Ακρίβος Χρήστος, Γρεβένης Αλέξανδρος, Καρσιώτης Μιχαήλ, Δημητριάδης Λάζαρος, Κούλα Χασάν, Αλεξέας Ηλίας, Τουμπακάρης Ιωάννης, Πετρόπουλος Τρύφων.
Γυναίκες Διαιτητές: Μήτση Ευθαλία, Λαμπαδαρίου Ελένη, Αντωνίου Ελένη, Τσιοφλίκη Ανδρομάχη.
Γυναίκες Βοηθοί Διαιτητές: Κουρομπύλια Χρυσούλα, Κουτσουμπού Παναγιώτα, Νιώτη Ανδρονίκη, Κουπαράνη Μαρία.
Διαιτητές Ποδοσφαίρου Σάλας: Χριστοδουλής Βασίλειος, Κουτσόγιαννος Κωνσταντίνος, Κομματάς Κωνσταντίνος.
Αποφασίστηκε να χρησιμοποιούνται ως 4οι διαιτητές σε αγώνες της Super League, διαιτητές της Football League. 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε