Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Εθνική Ελπίδων: Κατά γκρουπ η επιστροφή των παικτών από την Κύπρο μετά τα κρούσματα κορονοϊού

Εθνική Ελπίδων: Κατά γκρουπ η επιστροφή των παικτών από την Κύπρο μετά τα κρούσματα κορονοϊού
Intime.gr

Τα 13 κρούσματα κορονοϊού στην Εθνική Ελπίδων έφεραν την αναβολή του αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα της Κύπρου και πλέον η ΕΠΟ κάνει κινήσεις για την επιστροφή της “γαλανόλευκης” αποστολής.

Εκ μέρους της Ελληνικής Ομοσπονδίας, τέθηκαν σε εφαρμογή οι προβλεπόμενες διαδικασίες, δηλαδή η τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου της UEFA και η άμεση ενημέρωση των αρμοδίων αρχών της Κυπριακής Δημοκρατίας, καθώς και των ιατρικών επιτελείων των ομάδων.

Τα μέλη της αποστολής της Εθνικής Ελπίδων που βρέθηκαν θετικά, παρουσίασαν ήπια συμπτώματα και απομονώθηκαν για προληπτικούς λόγους.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εργάζεται για την ασφαλή επιστροφή της αποστολής από την Κύπρο. Όσα μέλη της Εθνικής Ελπίδων δεν έχουν νοσήσει θα επιστρέψουν με τακτική πτήση και αναμένονται στη χώρα μας σήμερα (12/10) το απόγευμα.

Όσον αφορά τα 13 μέλη που βγήκαν θετικά στον κορονοϊό, στους ελέγχους που διενεργήθηκαν από την εξουσιοδοτημένη -από την UEFA- ιατρική υπηρεσία, θα επιστρέψουν τις επόμενες ώρες, ίσως και την Τετάρτη (13/10) με την Ομοσπονδία να βρίσκεται σε αναζήτηση τσάρτερ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις