Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Εθνική μπάσκετ: Αγωνία με Κώστα Σλούκα ενόψει Eurobasket – Αναμονή για Κώστα Αντετοκούνμπο

Εθνική μπάσκετ: Αγωνία με Κώστα Σλούκα ενόψει Eurobasket – Αναμονή για Κώστα Αντετοκούνμπο
Intime.gr

Η Εθνική μπάσκετ επέστρεψε με δυο σημαντικά προβλήματα από τον αγώνα στην έδρα της Σερβίας. Οι τραυματισμοί των Κώστα Σλούκα και Κώστα Αντετοκούνμπο σήμαναν… συναγερμό στην “γαλανόλευκη”.

Ο Κώστας Σλούκας δέχτηκε χτύπημα στο γόνατο στο ματς της Εθνικής μπάσκετ με την Σερβία και για αυτό το λόγο υποβλήθηκε σε μαγνητική. Αυτή έδειξε ότι έχει υποστεί οστικό οίδημα κι έτσι τέθηκε δεδομένα νοκ άουτ από τον αγώνα της Κυριακής με το Βέλγιο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ (28/8, 20:00).

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι ο 32χρονος γκαρντ θα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι απόλυτα έτοιμος στην πρεμιέρα του Eurobasket. Υπενθυμίζουμε ότι η Εθνική μπάσκετ δίνει τον πρώτο της αγώνα στις 2 Σεπτεμβρίου.

Όσον αφορά την περίπτωση του Κώστα Αντετοκούνμπο (αποχώρησε με ενόχληση στο γόνατο), σαφής εκτίμηση για την κατάσταση του αναμένεται να υπάρξει το Σάββατο (27.08.2022).

Το ματς με το Βέλγιο χάνει σίγουρα ο Γιώργος Παπαγιάννης, που μέχρι την Τρίτη (30.08) θα γίνει ξεκάθαρο αν θα είναι στοEurobasket, ενώ ο Ιωάννης Παπαπέτρου ίσως κριθεί σκόπιμο να μην πιεστεί για να παίξει την Κυριακή.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις