Σάββατο, 4 Μαΐ
22oC Αθήνα

Εθνική μπάσκετ: Καλά νέα με Παπαγιάννη και Παπαπέτρου – Οι απουσίες για το Βέλγιο

Εθνική μπάσκετ: Καλά νέα με Παπαγιάννη και Παπαπέτρου – Οι απουσίες για το Βέλγιο

Η Εθνική μπάσκετ αναμένεται να παραταχθεί με τέσσερις σημαντικές απουσίες στην αυριανή (28.08) εντός έδρας αναμέτρηση με το Βέλγιο, για τη δεύτερη αγωνιστική της β’ προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Η Εθνική μπάσκετ θα παραταχθεί στην αναμέτρηση με το Βέλγιο χωρίς τους Κώστα Σλούκα και Κώστα Αντετοκούνμπο, όπως και τους Γιώργο Παπαγιάννη και Ιωάννη Παπαπέτρου.

Τα νέα για τους δυο τελευταίους πάντως είναι ευχάριστα, αφού επέστρεψαν στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης και θα είναι έτοιμοι για το Eurobasket 2022.

Να αναφέρουμε ότι για τον μεν Σλούκα το πρόβλημά του δεν είναι τελικά τόσο σοβαρό και εκτιμάται πως δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα ενόψει Eurobasket. Την ίδια στιγμή, το ιατρικό τιμ της “Γαλανόλευκης” θα εκτιμά καθημερινά την κατάσταση του Κώστα Αντετοκούνμπο.

Στην Εθνική μπάσκετ ενσωματώθηκε την Κυριακή (27.08) ο Δημήτρης Κακλαμανάκης. Στην αποστολή επιστρέφουν οι Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και Γιάννης Κουζέλογλου που είχαν «κοπεί» για το ματς με τη Σερβία.

Οι δώδεκα παίκτες που θα είναι διαθέσιμοι για το ματς με το Βέλγιο:

Κώστας Παπανικολάου, Νικ Καλάθης, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Δημήτρης Αγραβάνης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Λευτέρης Μποχωρίδης, Λεωνίδας Κασελάκης, Μιχάλης Λούντζης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και Γιάννης Κουζέλογλου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις