Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Εθνική μπάσκετ: Με Τζορτζ Πάπας ξεκίνησε η προετοιμασία

Εθνική μπάσκετ: Με Τζορτζ Πάπας ξεκίνησε η προετοιμασία

Το πρόγραμμα της Εθνικής μπάσκετ των ανδρών περιλαμβάνει προπονήσεις στο ΟΑΚΑ μέχρι και το μεσημέρι της Τετάρτης (9/11), οπότε και θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο. Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου η αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα αναχωρήσει για το Βέλγιο την επομένη (13/11), από όπου και θα επιστρέψει στην Ελλάδα την Τρίτη 15 Νοεμβρίου.

Παρουσία 16 παικτών άρχισε τη Δευτέρα (07/11) η προετοιμασία της Εθνικής μπάσκετ των ανδρών για τους δύο αγώνες της Β’ Προκριματικής Φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, με τη Λετονία στο Ηράκλειο (11/11, 19.00) και με το Βέλγιο στην πόλη Μονς (14/11, 21.30).

Στην προπόνηση συμμετείχαν συνολικά 16 διεθνείς με τον Τζορτζ Πάπας να είναι ο… ρούκι. Ο γκαρντ του Ολυμπιακού μαζί με τους Στέλιο Πουλιανίτη και Γιώργο Τανούλη ήταν οι τελευταίες κλήσεις. Δεν ενσωματώθηκε ο Λεωνίδας Κασελάκης ο οποίος δεν είναι απόλυτα έτοιμος μετά τον τραυματισμό του.

Οι διαθέσιμοι διεθνείς είναι οι: Δημήτρης Αγραβάνης, Χάρης Γιαννόπουλος, Νίκος Γκίκας, Χρήστος Σαλούστρος, Βασίλης Μουράτος, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Κωστής Γόντικας, Δημήτρης Μωραΐτης, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Γιώργος Τσαλμπούρης, Τζορτζ Πάπας, Όμηρος Νετζήπογλου και οι Γιώργος Τανούλης και Στέλιος Πουλιανίτης.

Οι προπονήσεις γίνονται υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Μανωλόπουλου και των συνεργατών του Σάββα Καμπερίδη, Στέφανου Τριαντάφυλλου και Μάριου Μπατή.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις