Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Εθνική μπάσκετ: Στην Αθήνα το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Εθνική μπάσκετ: Στην Αθήνα το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου
Intime.gr

Το βαρύτιμο τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο μπάσκετ ξεκίνησε την… τουρνέ του με πρώτο σταθμό την Αθήνα, το δημαρχείο, το γήπεδο των Σεπολίων που έχει το γκράφιτι του Γιάννη Αντετοκούνμπο, έως την προπόνηση της Εθνική μας ομάδα.

Στην Ελλάδα βρίσκεται πλέον το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η τουρνέ που θα κάνει το έφερε στα… μέρη μας, με τους ανθρώπους της FIBA και της ΕΟΚ να το πηγαίνουν την Τετάρτη (23/2) και στο Δημαρχείο της Αθήνας, αλλά και στο ανοιχτό των Σεπολίων, στο ανοιχτό του Τρίτωνα στο οποίο έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Βαγγέλης Λιόλιος, Κώστας Τσαρτσαρής, Νίκος Ζήσης, Εβίνα Μάλτση, Δήμος Ντικούδης και Γιούρκας Σεϊταρίδης συνόδεψαν το βαρύτιμο τρόπαιο.

Μάλιστα, η “μεγάλη” κούπα έκανε και ένα… πέρασμα από το Άνω Λιόσια, την ώρα που έκανε η “Γαλανόλευκη” την προπόνηση της. Θυμίζουμε ότι η Εθνική θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή την Τουρκία στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Το τρόπαιο θα συνεχίσει το ταξίδι του σε πολλά σημεία του κόσμου πριν φτάσει στα χέρια της ομάδας που θα κατακτήσει το Παγκόσμιο το φθινόπωρο του 2023 στις Φιλιππίνες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις