Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Εθνική ποδοσφαίρου: Η ΕΠΟ ανακοίνωσε το φιλικό Γερμανία – Ελλάδα ενόψει του Euro 2024

Εθνική ποδοσφαίρου: Η ΕΠΟ ανακοίνωσε το φιλικό Γερμανία – Ελλάδα ενόψει του Euro 2024
Eurokinissi

Επισημοποιήθηκε από την ΕΠΟ το σπουδαίο φιλικό της Εθνικής ποδοσφαίρου με την αντίστοιχη της Γερμανίας, λίγο πριν την έναρξη του Euro 2024.

Μια εβδομάδα πριν την έναρξη του Euro 2024, η Εθνική ποδοσφαίρου θα αντιμετωπίσει την Γερμανία, στην έδρα της Γκλάντμπαχ. Το “μεγάλο” φιλικό θα διεξαχθεί την Παρασκευή 7 Ιουνίου και θα είναι το τελευταίο για τα “πάντσερ”, πριν από την πρεμιέρα τους στο Euro 2024 (κόντρα στην Σκωτία στις 14 Ιουνίου).

Φυσικά, ευχή όλων είναι το συγκεκριμένο ματς να αποτελέσει φινάλε προετοιμασίας και για την Εθνική Ελλάδας. Η “Γαλανόλευκη” το Καζακστάν για τα play off του EURO 2024 (Πέμπτη 21/03/2024, 21:45, OPAP Arena).

Σε περίπτωση που νικήσει, θα παίξει την Τρίτη 26 Μαρτίου -εκτός έδρας- με τον νικητή του Γεωργία – Λουξεμβούργο, στον μεγάλο τελικό του “μονοπατιού” της, με μεγάλο διακύβευμα φυσικά το ένα από τα τρία εισιτήρια που απομένουν για το Euro 2024.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

“Τη διοργανώτρια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γερμανία θα αντιμετωπίσει η Εθνική σε φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 7 Ιουνίου στο Borussia Park του Monchengladbach στις 20:45 (τοπική).

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι η 10η στην ιστορία της Εθνικής με την Γερμανία και η 2η που θα έχει φιλικό χαρακτήρα. Τελευταία φορά οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν στις 22 Ιουνίου 2012 στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Γκντανσκ, όπου η Γερμανία επικράτησε 4-2 (τα γκολ της Ελλάδας είχαν σημειώσει ο Σαμαράς και ο Σαλπιγγίδης).

Το μεγάλο φιλικό παιχνίδι Γερμανία-Ελλάδα είναι προγραμματισμένο ακριβώς μια εβδομάδα πριν από την έναρξη του EURO 2024 και θα είναι το τελευταίο για τους γηπεδούχους πριν από την πρεμιέρα του τουρνουά Γερμανία-Σκωτία στις 14 Ιουνίου”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις