Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Εθνική ποδοσφαίρου: Ολοταχώς για sold out το Ελλάδα – Γαλλία

Εθνική ποδοσφαίρου: Ολοταχώς για sold out το Ελλάδα – Γαλλία

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΠΟ, έχουν μείνει ελάχιστα προς διάθεση εισιτήρια για την αναμέτρηση της Εθνικής ποδοσφαίρου κόντρα στην Γαλλία την (21/11, 21:45) για τα προκριματικά του Euro 2024.

Το ματς της Εθνικής ποδοσφαίρου με τη Γαλλία πλησιάζει και η παρουσία των δευτεραθλητών κόσμου -και του Κιλιάν Εμπαπέ- στην OPAP Arena έχει “τραβήξει” τους φίλους της Γαλανόλευκης. Όπως έκανε γνωστό η ΕΠΟ, ελάχιστα εισιτήρια έχουν μείνει αδιάθετα και όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει ένα ακόμη sold out.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ:

Συνεχίζεται με τους ίδιους εντυπωσιακούς ρυθμούς η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα Ελλάδα-Γαλλία για την 10η αγωνιστική των European Qualifiers, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τρίτη 21 Νοεμβρίου και ώρα 21:45 στην OPAP Arena.

Η ΕΠΟ ενημερώνει τους Έλληνες φιλάθλους, ότι προς διάθεση απομένουν πλέον πολύ λίγα εισιτήρια και σύντομα αναμένεται και αυτά να εξαντληθούν.

Υπενθυμίζεται ότι η αγορά των εισιτηρίων μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο ηλεκτρονικά πατώντας ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

20€ στις θύρες 41, 42, 43, 44

30€ στις θύρες 37, 39, 45, 47

40€ στις θύρες 1, 2, 38, 40, 46, 48

55€ στις θύρες 3, 6, 5, 8, 9, 10, 11, 12

Για την είσοδο παιδιών ηλικίας έως 12 ετών προβλέπεται έκπτωση 50%.

Για χρήστες αμαξιδίου πληροφορίες παρέχονται τηλεφωνικά στο 210-9306000.

Απαραίτητη η έγκαιρη προσέλευση

Η Ελληνικής Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους Έλληνες φιλάθλους για την ανταπόκρισή τους στην αγορά εισιτηρίου για τον αγώνα Ελλάδα-Γαλλία. Ταυτόχρονα, τους καλεί να σπεύσουν να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήριά τους.

Σε όσους αγοράσουν εισιτήριο, η ΕΠΟ υπενθυμίζει ότι λόγω της αυξημένης προσέλευσης και των αυστηρών μέτρων ασφαλείας που θα ισχύσουν, η άφιξή τους στο γήπεδο πρέπει να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον 45 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός στις θύρες εισόδου.

Απαγορευμένα αντικείμενα

Η ΕΠΟ υπενθυμίζει στους Έλληνες φιλάθλους ότι πέραν της έγκαιρης προσέλευσης, θα πρέπει να ακολουθούν τις υποδείξεις των αρχών και να γνωρίζουν ότι απαγορεύεται να φέρουν μαζί τους μια σειρά αντικειμένων τα οποία απεικονίζονται στη φωτογραφία:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις