Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Εθνική ποδοσφαίρου: Το κάλεσμα του Δημήτρη Πέλκα για τον «τελικό» με Γεωργία και το video bombing του Μανώλη Σιώπη

Εθνική ποδοσφαίρου: Το κάλεσμα του Δημήτρη Πέλκα για τον «τελικό» με Γεωργία και το video bombing του Μανώλη Σιώπη

Το μήνυμα του Δημήτρη Πέλκα στον κόσμο της Εθνικής ποδοσφαίρου, ενόψει του “τελικού” της Ελλάδας με τη Γεωργία -για τα play offs του Euro 2024- και οι γκριμάτσες του Μανώλη Σιώπη.

Η αποστολή της Εθνικής ποδοσφαίρου “πέταξε” για Τιφλίδα και τον “τελικό με την Γεωργία για τα play offs του Euro 2024 και ο Δημήτρης Πέλκας έστειλε το μήνυμά του ενόψει της μεγάλης μάχης της Ελλάδας, που δίνει “εισιτήριο” για τα τελικά της διοργάνωσης που θα γίνει το προσεχές καλοκαίρι στα γήπεδα της Γερμανίας.

“Καλησπέρα επιβιβαστήκαμε στο αεροπλάνο για Τιφλίδα. Όσοι μπορείτε να είστε κοντά μας και όσοι μας στηρίξετε από μακριά, τα λέμε την Τρίτη στις 19:00” ανέφερε ο μεσοεπιθετικός της Εθνικής ποδοσφαίρου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ethniki Omada (@ethnikiomada)

Φυσικά, όμως ξεχωρίζει το βλέμμα του Σιώπη, ο οποίος φρόντισε να κάνει video bombing, δείχνοντας να συμφωνεί σε όλα όσα έλεγε ο συμπαίκτης του.

Να αναφέρουμε ότι θα ολοκληρώσει αύριο (25.03.2024) την προετοιμασία της για το μεγάλο ματς. Να σημειωθεί μόνο σε σε πέντε ώρες η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γεωργίας ανακοίνωσε sold out για την αναμέτρηση, ενώ η ΕΠΟ έχει εξασφαλίσει 2.000 εισιτήρια, που θα δοθούν σε Έλληνες φιλάθλους, για το παιχνίδι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις