Αθλητικά

Εθνική πόλο γυναικών: Η selfie των παγκόσμιων πρωταθλητών

Τη δική τους φωτογραφία με τα χρυσά μετάλλια έβγαλαν οι παγκόσμιες πρωταθλήτριες
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Εθνική πόλο γυναικών της Ελλάδας “βούλιαξε” και την Ουγγαρία με 12-9 στον τελικό της Σιγκαπούρης, για να αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης για δεύτερη φορά στην ιστορία της.

Μετά το 2011, η Εθνική πόλο γυναικών της Ελλάδας ανέβηκε ξανά στην κορυφή του κόσμου, με τις παίκτριες του Χάρη Παυλίδη να πανηγυρίζουν έξαλλα τη νέα μεγάλη επιτυχία τους, μετά την επικράτησή τους στον τελικό με την Ουγγαρία.

Η απονομή του τροπαίου και των χρυσών μεταλλίων έγινε έτσι μέσα σε πανηγυρικό κλίμα, με τις νέες παγκόσμιες πρωταθλήτριες να βγάζουν και… selfie με τα μετάλλιά τους.

Οι αθλήτριες του Χάρη Παυλίδη μπορούν πλέον να γιορτάσουν μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ελληνικού πόλο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Βέλγιο – Σενεγάλη 3-2: Επικό ματς στο Μουντιάλ με δυο γκολ παράτασης στο φινάλε, πέναλτι στον έξτρα χρόνο με VAR και «λύτρωση» από Τίλεμανς
Ο Τίλεμανς ισοφάρισε στο 89' και σκόραρε και από το σημείο του πέναλτι στην παράταση, για την πρόκριση των Βέλγων - Οι "κόκκινοι διάβολοι" θα αντιμετωπίσουν το νικητή του ΗΠΑ - Βοσνία
ΦΩΤΟ REUTERS