Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

“Έτοιμος να φύγει ο Μπεργκ από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι”

“Έτοιμος να φύγει ο Μπεργκ από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι”

Δημοσίευμα από τη Σουηδία αναφέρει πως ο Μάρκους Μπεργκ είναι κουρασμένος από τα “πολιτικά παιχνίδια στο ποδόσφαιρο” και έτοιμος να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό.

Η ιστοσελίδα “corren.se” Μάρκους Μπεργκ υποστηρίζει ότι ο Μάρκους Μπεργκ σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησης του από τον Παναθηναίκό.

“Έχει κουραστεί από τα πολιτικά παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα και αισθάνεται ότι του έχουν φερθεί άδικα” αναφέρει το σουηδικό δημοσίευμα, ενώ τονίζεται πως η αφορμή γι’ αυτές τις σκέψεις ήταν η ποινή τεσσάρων αγωνιστικών που του επιβλήθηκε για όσα έγιναν στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

“Υπάρχουν τόσα πράγματα που έχουν συμβεί και είναι δύσκολο να τα δεχθείς. Έχω πολλές σκέψεις αυτή τη στιγμή”, είπε ο Μπεργκ και πρόσθεσε: “Ήταν πολύ δύσκολα την πρώτη μέρα. Αν δεις τις εικόνες, δεν δικαιολογείται η απόφαση να δεχθώ ποινή τεσσάρων αγωνιστικών για όσα έγιναν. Δημιουργήθηκε μια φασαρία και αυτός που την άρχισε δέχθηκε ποινή μιας αγωνιστικής και εγώ τεσσάρων. Υπήρχαν παίκτες που πάλεψαν και πήραν ποινή τριών αγωνιστικών. Είναι άδικο και ήταν δύσκολο να χάσεις τέσσερα παιχνίδια”.

Ο Μπεργκ μίλησε στα Σουηδικά ΜΜΕ και για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό και άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά. “Απολαμβάνω το διάστημα που είμαι στον Παναθηναϊκό και αγαπώ τον σύλλογο. Ζω σε μια υπέροχη πόλη, έχω μια θαυμάσια ζωή και όλα αυτά, όμως όσα έχουν συμβεί με έχουν επηρεάσει πνευματικά. Είναι δύσκολο να σου εξηγήσω. Θα πρέπει να τα ζήσεις για να καταλάβεις. Υπάρχουν πολύ μικρά πράγματα, τα οποία δεν είναι σωστά. Υπάρχουν κρίσεις και πράγματα που αποφασίζονται, τα οποία γίνονται χωρίς λογική. Αισθάνεσαι ότι κάνουν αυτό που θέλουν. Υπάρχουν πολλά πράγματα, τα οποία έχουν οδηγήσει το πρωτάθλημα στην χειρότερη πλευρά του και έχω κουραστεί από τα περισσότερα”, είπε χαρακτηριστικά ο Σουηδός και υπογράμμισε:

“Έχουν δει (στον σύλλογο) πως έχω αντιμετωπίσει την κατάσταση και αντιλαμβάνονται ότι πήγα εκεί για να κερδίσω κάτι. Κάτι που δεν έχουμε καταφέρει. Είναι δύσκολο, όταν δεν είσαι ο μεγαλύτερος σύλλογος με τα περισσότερα λεφτά και δύναμη στη χώρα”.

Ο Μπεργκ μίλησε και για το ενδιαφέρον της Μάλαγα για την απόκτηση του. “Γνωρίζω ότι υπάρχει ενδιαφέρον, όμως θα το δούμε μετά την Εθνική ομάδα. Αν και όλα είναι σε υποθετικό επίπεδο, αφού δεν υπάρχει κάτι στο χαρτί, είναι ξεκάθαρο ότι όσοι παίκτες παρακολουθούν το ισπανικό πρωτάθλημα, θεωρούν ότι έχει ενδιαφέρον. Είμαι 31 και δεν ξέρω πόσες ευκαιρίες θα έχω ακόμα μετά από μια καλή σεζόν”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε