Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Euro 2016: Πολωνία – Πορτογαλία: Η πρώτη μάχη των προημιτελικών!

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Η Πολωνία και η Πορτογαλία συνθέτουν το πρώτο ζευγάρι των προημιτελικών του Euro 2016. Οι δύο ομάδες διασταυρώνουν τα “ξίφη” απόψε (22:00, ΕΡΤ1) με φόντο την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Θυμίζουμε πως ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον νικητή του Ουαλία – Βέλγιο. Οι Πορτογάλοι θεωρητικά έχουν το προβάδισμα για πρόκριση, ωστόσο οι Πολωνοί είναι αυτοί που έχουν ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις τους στο Euro 2016.

Η Πολωνία νίκησε την Β. Ιρλανδία (1-0) στην πρεμιέρα του τουρνουά, παραχώρησε “λευκή” ισοπαλία στη Γερμανία, ενώ κέρδισε εύκολα (2-0) την Ουκρανία. Στους “16” απέκλεισε στα πέναλτι την Ελβετία, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1 στην κανονική διάρκεια και στην παράταση.

Από την πλευρά της, η Πορτογαλία έφερε τρεις ισοπαλίες στον όμιλο της με Ισλανδία (1-1), Αυστρία (0-0) και Ουγγαρία (3-3). Στους “16” απέκλεισε κόντρα στα προγνωστικά την Κροατία, επικρατώντας στην παράταση με 1-0, χάρη σε γκολ του Κουαρέσμα.

Οι Πορτογάλοι είναι εξαιρετικοί από τη μέση και μπροστά, ενώ το δυνατό σημείο των Πολωνών είναι η άμυνά τους. Για να δούμε, λοιπό, ποια ομάδα θα επικρατήσει. Η ποιοτική Πορτογαλία ή η σκληροτράχηλη Πολωνία.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε