Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Eurobasket 2015: Αποθεώθηκαν στη Μαδρίτη οι πρωταθλητές Ευρώπης (VIDEO)

Eurobasket 2015: Αποθεώθηκαν στη Μαδρίτη οι πρωταθλητές Ευρώπης (VIDEO)

Η Ισπανία κατέκτησε το Eurobasket 2015, με τους “φούριας ρόχας” να γνωρίζουν την αποθέωση από χιλιάδες Ισπανούς που βρέθηκαν σε κεντρική πλατεία της Μαδρίτης.

Οι παίκτες του Σκαριόλο παρέλασαν με το τρόπαιο, ενώ αρκετοί απ’ αυτούς πήραν το μικρόφωνο και έκαναν δηλώσεις στον κόσμο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Φελίπε Ρέγες: «Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας, καθώς χωρίς αυτή δεν είχαμε πετύχει τίποτα. Παίρναμε τα μηνύματά σας και μας έδιναν δύναμη. Χωρίς αυτά δεν θα ήμασταν εδώ σήμερα».

Πάου Γκασόλ: «Αυτή η ομάδα και οι παίκτες της είναι ξεχωριστοί. Το να το μοιράζομαι αυτό με εσάς είναι ένα όνειρο. Το θέλαμε πολύ. Σας ευχαριστούμε που απολαμβάνετε το άθλημά μας. Όλοι μας ελπίζουμε να ζήσουμε ανάλογες στιγμές και στο μέλλον».

Σέρχιο Γιουλ: «Σας ευχαριστούμε που είστε εδώ. Λίγοι πίστεψαν σε εμάς, αλλά αυτή η ομάδα στα δύσκολα φαίνεται».

Σέρχιο Ροντρίγκεθ: «Για μένα είναι μία ξεχωριστή στιγμή, γιατί μου έλειπε αυτό το μετάλλιο».

Φερνάντο Σαν Εμετέριο: «Αυτό το μετάλλιο ήρθε γιατί δείξαμε… αυγά. Viva Espana»!

Σέρτζιο Σκαριόλο: «Δυσκολευτήκαμε πολύ γι’ αυτό το τρόπαιο είναι ξεχωριστό. Σας ευχαριστούμε πολύ για την θερμή υποστήριξή σας. Αυτοί οι παίκτες μας έδωσαν ένα μάθημα. Πως όταν πέφτεις οφείλεις να σηκώνεσαι και πως μπορείς να ξεπεράσεις τα εμπόδια με ομαδικότητα και δουλειά από την πρώτη μέρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε