Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Εurobasket 2015: Κόντρα στην Κροατία η Εθνική! Παίζεται η πρωτιά

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Μετά τους Σκοπιανούς σειρά παίρνουν οι Κροάτες… Τους “οικοδεσπότες” του ομίλου της αντιμετωπίζει απόψε στις 10.00 μ.μ. (ΑΝΤ1, Otesport 4) η Εθνική ομάδα μπάσκετ, στο Ζάγκρεμπ.

Οι γηπεδούχοι είναι ισχυροί ανεξάρτητα από την παρουσία ή όχι του Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος υπέστη διάσειση και ίσως να μην παίξει.

Η “γαλανόλευκη” θα προσπαθήσει και σήμερα να εκμεταλλευτή την πληρότητά της, ώστε να αντιμετωπίσει τους Κροάτες και τους 14.500 φιλάθλους τους. Η πιθανή απουσία του κορυφαίου τους παίκτη ίσως αλλάξει τις ισορροπίες του αγώνα υπέρ μας, ίσως και όχι… Για παράδειγμα, στον τελικό του Μουντομπάσκετ της Ισπανίας, απουσίαζε ο Γκασόλ από τους αντιπάλους μας, αλλά αυτό δεν βοήθησε την Ελλάδα.

Η πρεμιέρα του ομίλου έδειξε ότι φαβορί είναι η “επίσημη αγαπημένη” και οι “κόκκινοι”. Αμφότερες οι δύο ομάδες ξεφεύγουν και δύσκολα θα απειληθούν και ίσως απόψε κριθεί και η πρώτη θέση του γκρουπ. Αυτός δεν είναι ο πρώτος στόχος, αλλά βοηθητικός εάν επιτευχθεί. Αλλωστε, μια νίκη απόψε θα βοηθήσει και ψυχολογικά την ομάδα.  

ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΤΣ
Οι Ολλανδοί θα προσπαθήσουν να επιτύχουν το 2/2 απέναντι στους Σκοπιανούς στις 4.00 μ.μ., ενώ στις 7.00 μ.μ. η Γεωργία και η Σλοβενία μονομαχούν για την πρώτη τους νίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε