Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Eurobasket 2015: Ο Γκάλης για τον… έφηβο Γκασόλ και την ευχάριστη έκπληξη, Λιθουανία

ΦΩΤΟ eurobasket2015.org
ΦΩΤΟ eurobasket2015.org

Ο “γκάνγκστερ” έκανε το δικό του σχόλιο για την πορεία του Eurobasket 2015, στάθηκε στις απίστευτες εμφανίσεις του Πάου Γκασόλ, ενώ χαρακτήρισε “έκπληξη της διοργάνωσης” την Λιθουανία

Μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, ο Γκάλης αναφέρθηκε στην έκβαση των δύο ημιτελικών του Eurobasket 2015 και αποθέωσε τον Πάου Γκασόλ.

«Το φετινό Ευρωμπάσκετ είχε να παρουσιάσει 2 πραγματικά συναρπαστικούς ημιτελικούς. Η Ισπανία και η Λιθουανία δίκαια πήραν την πρόκριση στον μεγάλο Τελικό. Οι Ισπανία παρά τις ελλείψεις βασικών της παικτών με ηγέτη τον μεγάλο Γκασόλ που έπαιζε σαν έφηβος και έκανε απίθανα πράγματα νίκησαν τους οικοδεσπότες Γάλλους χωρίς να επηρεαστούν από την εχθρική γι’ αυτούς ατμόσφαιρα.

Στον άλλο ημιτελικό η Λιθουανία, η ευχάριστη για μένα έκπληξη αυτής της διοργάνωσης, βασίστηκε στην πολύ δυνατή της άμυνα και πήρε τη σπουδαία πρόκριση παίζοντας με παίκτες που έδειξαν εκπληκτική ψυχραιμία και στα σαράντα λεπτά.

Αντίθετα η Σερβία έκανε λάθη στα κρίσιμα σημεία του αγώνα αδικαιολόγητα για την αξία των παικτών της. Ο αυριανός μεγάλος Τελικός είναι ανοικτός σε κάθε αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι θα δούμε ένα δυνατό αγώνα όπου οι πιθανότητες είναι ακριβώς μοιρασμένες», ανέφερε.

 

Το φετινό Ευρωμπάσκετ είχε να παρουσιάσει 2 πραγματικά συναρπαστικούς ημιτελικούς. Η Ισπανία και η Λιθουανία δίκαια πήρ…

Posted by Nick Galis on Saturday, 19 September 2015

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε