Κυριακή, 16 Ιουν.
25oC Αθήνα

Eurobasket 2015: Βελτίωση για Μπογκντάνοβιτς, “ανοιχτή” η συμμετοχή του

Eurobasket 2015: Βελτίωση για Μπογκντάνοβιτς, “ανοιχτή” η συμμετοχή του

H συμμετοχή του Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς κόντρα στην Ελλάδα φάνταζε απίθανη, μετά τον χθεσινό του τραυματισμό στο κεφάλι και τη διάσειση που αποκόμισε, ωστόσο τα δεδομένα τις τελευταίες ώρες έχουν διαφοροποιηθεί.

Το πρώτο μήνυμα… ετοιμότητας ήρθε από τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος με tweet του τόνισε πως θέλει σαν… τρελός να αγωνιστεί στο παιχνίδι, παρότι οι γιατροί του έχουν συστήσει να ξεκουραστεί.


Τις πιθανότητες συμμετοχής του Κροάτη φόργουορντ αύξησαν έτι περαιτέρω οι δηλώσεις του γιατρού της Κροατίας, Γιόσιπ Σάμαρτζιτς, ο οποίος επέμεινε, πάντως, στην αποχή του από το σημερινό παιχνίδι.

«Μετά το χθεσινό του χτύπημα είχε κάποια ανησυχητικά συμπτώματα και κρίθηκε αναγκαίο να υποβληθεί σε εξετάσεις και ειδική αγωγή. Εξετάστηκε στο νοσοκομείο και τα αποτελέσματα ήταν καλά. Αρχίσαμε θεραπεία, η οποία απαιτεί σωματική και πνευματική ξεκούραση, καθώς και απουσία από τη δραστηριότητα για τον αποψινό αγώνα, αλλά ήδη το πρωί αισθανόταν πολύ καλύτερα. Εξακολουθούμε να παρακολουθούμε την κατάστασή του», τόνισε ο γιατρός της “Χρβάτσκα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε