Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Eurobasket 2015: Χαμός για την Εθνική ομάδα μπάσκετ στο Περιστέρι!

ΦΩΤΟ facebook.com/HellenicBasketBallFederation
ΦΩΤΟ facebook.com/HellenicBasketBallFederation

Το κατάστημα της Eurobank στο Περιστέρι επισκέφτηκε η Εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών, όπου φωτογραφήθηκαν και μοίρασαν αυτόγραφα σε μικρά παιδιά.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Φώτης Κατσικάρης και ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας, Νίκος Ζήσης έδωσαν μια φανέλα και μία μπάλα με τις υπογραφές των μελών της αποστολής. Από τη διοίκηση της ΕΟΚ το «παρών» έδωσε ο Γενικός Γραμματέας, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης.

Ο Νίκος Ζήσης σημείωσε: «Από την πλευρά των παικτών, θα θέλαμε κι εμείς να ευχαριστήσουμε τη Eurobank. Είναι μια σχέση πολλών ετών και ευχαριστούμε για τη στήριξη. Το μόνο που μπορούμε να πούμε εμείς είναι ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να φέρουμε μια επιτυχία».

Δεκάδες παιδιά είδαν από κοντά τους διεθνείς, έβγαλαν φωτογραφίες μαζί τους, πήραν αυτόγραφα και με τη σειρά τους έδωσαν τα πιο ειλικρινή χαμόγελα και τις καλύτερες δικές τους ευχές για την καλύτερη δυνατή πορεία στη δύσκολη αποστολή της Εθνικής Ανδρών στο Ευρωμπάσκετ 2015.

Πηγή φωτογραφιών: ΕΟΚ Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε