Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Euroleague: Έξαλλος ο Ομπράντοβιτς πριν τον Παναθηναϊκό! “Οι παίκτες μου είναι στον κόσμο τους” (vid, pic)

Euroleague: Έξαλλος ο Ομπράντοβιτς πριν τον Παναθηναϊκό! “Οι παίκτες μου είναι στον κόσμο τους” (vid, pic)
ΦΩΤΟ intime αρχείου

Η Φενέρμπαχτσε χρειάστηκε ένα καλάθι του Ντίξον δύο δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα για να καταβάλει την αντίσταση της “πληγωμένης” Μπεσίκτας και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν έξαλλος παρά τη νίκη.

Ο Σέρβος τεχνικός έκανε λόγο για ντροπή αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης και τα έβαλε και με τους παίκτες του στη συνέντευξη Τύπου, όπου και ανέφερε τα εξής: «Αντιμετωπίσαμε έναν αντίπαλο που έπαιξε με μόνο δύο ξένους και δεν είχε δύο σημαντικούς γηγενείς παίκτες στη σύνθεσή του. Κι εμείς κάναμε το παιχνίδι που όλοι είδατε. Για μας, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η συγκέντρωση και το κίνητρο, όπως συμβαίνει στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν. Είναι ντροπή το πώς παίξαμε σήμερα. Πιστεύω ότι οι παίκτες μου δεν καταλαβαίνουν πολλά πράγματα, είναι στον κόσμο τους».

https://twitter.com/tivibuspor/status/1236655932689592321

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το παιχνίδι αυτό, η ομάδα του ξεκινά την προετοιμασία για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην  Πόλη, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Euroleague, ματς “φωτιά” για την 6η θέση της κατάταξης, αλλά και γενικότερα για τα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Το νικητήριο καλάθι του Ντίξον

https://twitter.com/kisapaslar/status/1236654081286057986

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις