Αθλητικά

Πέρο Άντιτς για Λεμπρόν Τζέιμς: «Κάνει σαν μικρό κοριτσάκι, πάντα ζητιανεύει και γκρινιάζει, κατέστρεψε το NBA»

Ο πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ με καριέρα στο NBA ξέσπασε κατά του Λεμπρόν Τζέιμς
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Πέρο Άντιτς μιλώντας στο «Jao Mile Podcast» έδειξε ότι δεν είναι και ο μεγαλύτερος θαυμαστής του Λεμπρόν Τζέιμς λέγοντας μερικές βαρύτατες ατάκες για τον «Βασιλιά» του NBA.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, Πέρο Άντιτς, έχει περάσει από το NBA για μία διετία φορώντας τη φανέλα των Ατλάντα Χοκς φαίνεται ότι ανήκει στην ομάδα ανθρώπων που αντιπαθούν τον Λεμπρόν Τζέιμς και αναφερόμενος στον Αμερικανό σταρ δεν μάσησε τα λόγια του.

«Τον συγκρίνουν με τον Τζόρνταν και τον Κόμπι. Τι; Είναι σαν μικρό κοριτσάκι, πάντα ζητιανεύει για κάτι, μετά κάνει θεατρινισμούς και γκρινιάζει. Ο Λεμπρόν κατέστρεψε το ΝΒΑ κατά κάποιον τρόπο. Αυτή είναι η γνώμη μου», ανέφερε ο Άντιτς αρχικά.

Και σχολίασε με δηκτικό ύφος: «Θα κυνηγήσω τον τίτλο του πρώτου σκόρερ επίτηδες, ώστε κανείς να μην με φτάσει ποτέ. Θέλω ο γιος μου να παίζει μαζί μου στην ίδια ομάδα. Δεν πρέπει να γίνεται έτσι».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Λιονέλ Μέσι: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο υποκλίθηκε στο μεγαλείο του Αργεντινού στην ανάρτηση για το αντίο του στην «αλμπισελέστε»
Ο Πορτογάλος σταρ με σχόλιο στην ανάρτηση του Λιονέλ Μέσι έδειξε τον απεριόριστο σεβασμό του στον διαχρονικό του αντίπαλο εντός του αγωνιστικού χώρου
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Λιονέλ Μέσι