Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Euroleague – Ερυθρός Αστέρας: “Κανείς δεν έβρισε τον Ομπράντοβιτς”

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ο πολυνίκης Σέρβος κόουτς κατηγόρησε τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα πως του φώναζαν “Είσαι Τούρκος” μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Φενέρμπαχτσε. Η απάντηση του προέδρου των “ερυθρόλευκων” δεν άργησε να έρθει, μετά και το “Είμαι πιο Σέρβος από όλους όσους το φώναζαν” του Ζέλικο.

Με επίσημη δήλωση του, ο Νεμπόισα Τσόβιτς απάντησε στις κατηγορίες του Ομπράντοβιτς, τονίζοντας πως ουδέποτε ακούστηκε κάτι μεμπτό για τονΣέρβο κόουτ στη “Χάλα Πιονίρ”. Μάλιστα, καταδίκασε τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν για τον Μπογκντάνοβιτς…

“Οι άνθρωποι του συλλόγου παρακολούθησαν με προσοχή το video του αγώνα και διαπίστωσαν πως πουθενά δεν ακούγονται συνθήματα κατά του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, πόσω μάλλον στον βαθμό που τα είπε μετά το τέλος του αγώνα. Αν τώρα, έχουν ειπωθεί κάποιες ύβρεις σε βάρος του, που δεν μπορούσαμε να ακούσουμε από το video του αγώνα, απολογούμαστε γι αυτό. Τα μοναδικά υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν αφορούσαν στον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, τα οποία ως σύλλογος δεν υιθετούμε ή αποδεχόμαστε. Τον ευχαριστούμε μάλιστα για την κατανόηση που έδειξε στο θέμα κι αυτά που είπε μετά το τέλος του αγώνα (σ.σ.: ότι δεν τον ενόχλησε κάτι, κι ότι είναι κάτι φυσιολογικό λόγω του παρελθόντος του στην Παρτίζαν).

Μίλησα στο τηλέφωνο με τον Ζέλικο (Ομπράντοβιτς) γιατί ήθελα να του εξηγήσω κάποια πράγματα. Δεν θέλω όλο αυτό να χαλάσει τις σχέσεις μας, ή τις σχέσεις μεταξύ των δύο συλλόγων. Είναι γνωστό ότι υπάρχει έντονη κόντρα ανάμεσα στην Παρτίζαν και τον Ερυθρό Αστέρα, η οποία μεταφέρεται στην EuroLeague. Ήθελα να ξεκαθαρίσω πως όλο αυτό δεν είναι αποδεκτό από εμάς κι ότι δεν μας εκφράζει. Κλείσαμε την κουβέντα, δίνοντάς μας συγχαρητήρια για τη νίκη επί της ομάδας του”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο “ισχυρός άνδρας” του Ερυθρού Αστέρα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε