Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Euroleague: Η Καρσίγιακα σόκαρε τη Μπαρτσελόνα! Όλα τα αποτελέσματα της ημέρας

ΦΩΤΟ euroleague.net
ΦΩΤΟ euroleague.net

Την έκπληξη της πρώτης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα πραγματοποίησε η Καρσίγιακα. Οι πρωταθλητές Τουρκίας πανηγύρισαν την πρώτη νίκη της ιστορίας τους στη διοργάνωση, επικρατώντας στη Σμύρνη της Μπαρτσελόνα με 71-62.

Οι Τούρκοι ήταν καλύτερη καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και έφτασαν εύκολα στην τελική επικράτηση απέναντι στους Καταλανούς, οι οποίοι ήταν σκιά του εαυτού τους. Το αποτέλεσμα αυτό, έβαλε με το “καλημέρα” φωτιά στον τρίτο όμιλο, όπου βρίσκεται και ο Παναθηναϊκός. Κορυφαίος για τους νικητές ο Άιβερσον με 16 πόντους, ενώ ο Στράτος Περπέρογλου (11π.) ξεχώρισε από τους ηττημένους.

Τρομακτικό ξεκίνημα στη διοργάνωση πραγματοποίησε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία διέλυσε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με 100-69 στη Ρωσία, ενώ αποτελεσματικά υπερασπίστηκε την έδρα του ο Ερυθρός Αστέρας του Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Οι Σέρβοι επικράτησαν άνετα της Στρασμπούρ με 81-59, με τον “Σόφο” να μετράει 6 πόντους.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, η Νταρουσάφακα επικράτησε στην παράταση της Σάσαρι με 83-74, ενώ η Ουνικάχα Μάλαγα έκαμψε την αντίσταση της μαχητικής Μπάμπεργκ του Νίκου Ζήση (16π.).

Τα αποτελέσματα:

Καρσίγιακα – Μπαρτσελόνα 71-62
Ερυθρός Αστέρας – Στρασμπούρ 81-59
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μακάμπι 100-69
Νταρουσάφακα – Σάσαρι 83-74
Ουνικάχα Μάλαγα – Μπάμπεργκ 76-71

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε