Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Euroleague: Ξέσπασε ο Ομπράντοβιτς! “Οι παίκτες μου ζουν στο πέρυσι”

ΦΩΤΟ actionimages.gr
ΦΩΤΟ actionimages.gr

Η Φενέρμπαχτσε γνώρισε τον διασυρμό από τη Μπασκόνια στη Βιτόρια. Οι Βάσκοι επικράτησαν με 86-52 (!), με το +34 να αποτελεί τη πιο βαριά ήττα της καριέρας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Σέρβος τεχνικός ξέσπασε, τονίζοντας πως οι παίκτες του ζουν ακόμα στο πέρυσι, όταν και η ομάδα έφτασε μέχρι τον τελικό του Final Four.

“Αυτό που συνέβη σήμερα δε μου έχει συμβεί πολλές φορές στην καριέρα μου. Παίξαμε πολύ-πολύ άσχημα και η Μπασκόνια έκανε ένα τέλειο παιχνίδι. Μπήκαμε στον ρυθμό τους Προσπάθησα να ετοιμάσω την ομάδα μου, αλλά στο παρκέ δεν είδαμε τίποτα από αυτά που δουλέψαμε. Θα είναι ενδιαφέρον να δω πώς θα αντιδράσουν οι παίκτες μου επειδή έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας. Το μυαλό των παικτών μας είναι ακόμα στην περσινή σεζόν, ζουν στο πέρυσι. Ελπίζω τώρα όλοι να καταλάβουν ότι η πρόκριση στο Final Four δεν είναι κάτι απλό. Εγώ το ήξερα, αλλά κάποιο δεν το είχαν καταλάβει και αυτό είναι δική μου ευθύνη. Συγχαρητήρια στη Μπασκόνια, έπαιξε πολύ όμορφο μπάσκετ”, δήλωσε ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε