Αθλητικά

Euroleague: Ο Έλάιτζα Μπράιαντ ανανέωσε με τη Χάποελ Τελ Αβίβ έως το 2029

Ο Αμερικανός σταρ θα συνεχίσει να ηγείται της ισραηλινής ομάδας
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ελάιτζα Μπράιαντ και Χάποελ Τελ Αβίβ θα συνεχίσουν μαζί έως το 2029, με τους Ισραηλινούς να δένουν τον ηγέτη τους και έναν από τους καλύτερους παίκτες της Euroleague.

Ο Αμερικανός γκαρντ αποτέλεσε έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες της εξαιρετικής πορείας της Χάποελ Τελ Αβίβ στην παρθενική της παρουσία στη Euroleague, μετρώντας την περασμένη σεζόν 15,4 πόντους, 5,2 ριμπάουντ και 3,3 ασίστ κατά μέσο όρο.

Η παρουσία του Μπράιαντ ήταν καθοριστική, καθώς συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία πεντάδα της Euro;eague (All-EuroLeague First Team), ενώ οδήγησε τη Χάποελ στην έκτη θέση της κανονικής περιόδου, ένα ιδιαίτερα σημαντικό επίτευγμα για μια ομάδα που συμμετείχε για πρώτη φορά στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω να φοράω τα κόκκινα και ανυπομονώ να δω ξανά όλους τους φίλους της ομάδας. Περιμένω ήδη να επιστρέψω στη δουλειά και να συνεχίσουμε τη σκληρή προσπάθεια. Πάμε Χάποελ», δήλωσε ο Eλάιτζα Μπράιαντ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα