Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Euroleague: Ο Ρέπεσα… βλέπει ως ευκαιρία για νίκη τον Παναθηναϊκό

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο τεχνικός της Αρμάνι Μιλάνο, Γιάσμιν Ρέπεσα, τόνισε πως η αυριανή (21/12, 21:00) εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, για την 13η αγωνιστική της Euroleague, είναι η τέλεια ευκαιρία για την ομάδα του, προκειμένου να τονώσει την αυτοπεποίθησή της.

Ο Κροάτης προπονητής δήλωσε σχετικά στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: «Προερχόμαστε από μερικές πολύ καλές προπονήσεις, αλλά σίγουρα χρειαζόμαστε μία νίκη απέναντι σε “top” ομάδα για να ανακτήσουμε αυτοπεποίθηση. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ σκληρή ομάδα που έχει τα πάντα: πλέι μέικερς, σουτέρ, βάθος, έχουν ψηλούς που μπορούν να παίξουν κοντά και μακριά από το καλάθι. Είναι το τέλειο παιχνίδι για εμάς, ώστε να πάρουμε τη νίκη και να γυρίσουμε την κατάσταση. Πρέπει να είμαστε επιθετικοί από το τζάμπολ».

Από την πλευρά του, ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα τόνισε: «Είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, που είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις. Επομένως, περιμένουμε μία πολύ δύσκολη μάχη. Ωστόσο, πρέπει να επιστρέψουμε ξανά σε θετικά αποτελέσματα. Προσωπικά, πέρασα μία δύσκολη περίοδο, αλλά πάντα εξαιτίας της παρουσίας μου στην Εθνική ομάδα, τα πράγματα γίνονται δύσκολα τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο. Πλέον, νιώθω καλύτερα και αρχίζω να βελτιώνομαι».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε