Τρίτη, 7 Μαΐ
22oC Αθήνα

Europa League: ΠΑΟΚ – Κράσνονταρ, για νίκη… αντεπίθεσης

ΦΩΤΟ paokfc.gr
ΦΩΤΟ paokfc.gr

Την πρώτη νίκη του στους ομίλους του Europa League θα διεκδικήσει το βράδυ της Πέμπτης ο ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, με αντίπαλο την Ρωσική Κράσνονταρ (22:05, OTE Sport 2, NewsIt.gr).

Μονόδρομος… μοιάζει για τον ΠΑΟΚ η αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής του Europa League με την Κράσνονταρ στην Τούμπα, καθώς χρειάζεται μόνο τη νίκη για μπει στο παιχνίδι της πρόκρισης και να πάρει… φόρα ενόψει Παναθηναϊκού.

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και να πάρουν τη νίκη, που θα τους δώσει το δικαίωμα να αναρριχηθούν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και να ορίζουν οι ίδιοι τις τύχες του, σχετικά με τη “μάχη” της πρόκρισης.

Ο Ίγκορ Τούντορ αναμένεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές. Ο “δικέφαλος του Βορρά” αναμένεται να παραταχθεί με τον Γλύκο στην εστία και τους Μαλεζά, Βίτορ και Κόστα στην άμυνα. Οι Σάμπο και Κάτσε θα είναι οι δυο αμυντικοί μέσοι, με τους Ροντρίγκες και Σκόνδρα στα άκρα. Ο Πέλκας θα αγωνιστεί ως επιτελικός μέσος, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσουν οι Αθανασιάδης και Ζάιρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε