Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Εuroleague – Σάσα Τζόρτζεβιτς: Θέλουμε να αρχίσουμε νικηφόρα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο (16/10, 18:00/ΕΡΤ 2) τη Λοκομοτίβ Κούμπαν στην πρεμιέρας της Euroleague, εκτός έδρας και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς κατά την αναχώρηση της ομάδας για τη Ρωσία ζήτησε νικηφόρα αρχή.

«Είναι το εναρκτήριο ματς της Ευρωλίγκας και αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα στη Ρωσία. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας και είναι βέβαιο πως θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να παίξουμε καλά σε άμυνα κι επίθεση, αν θέλουμε να αρχίσουμε νικηφόρα», δήλωσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος δεν έχει μαζί του τους τραυματίες Παππά και Μποχωρίδη. 

Ο 25χρονος φόργουορντ, Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς. «Όπως πάντα, ο Παναθηναϊκός αρχίζει τις υποχρεώσεις του με σεβασμό στην ιστορία του, τον αντίπαλό του και τη διοργάνωση. Η Ευρωλίγκα είναι ένας μαραθώνιος που συναρπάζει τους φιλάθλους, οι οποίοι παρακολουθούν αγώνες και παίκτες υψηλού επιπέδου. Η Λοκομοτίβ Κουμπάν είναι πολύ καλή ομάδα και την αντιμετωπίζουμε με σεβασμό και σοβαρότητα. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και θα κάνουμε το παν για ένα θετικό ξεκίνημα».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε