Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Euroleague: Τι αλλάζει για τους παίκτες από τη σεζόν 2019-20!

Euroleague: Τι αλλάζει για τους παίκτες από τη σεζόν 2019-20!
ΦΩΤΟ intime

Η νεοσύστατη Ένωση των παικτών της Euroleague πέτυχε και τα πρώτα αποτελέσματα για τους παίκτες της διοργάνωσης, καθώς απαίτησε και πήρε το ok από τη διοργανώτρια αρχή, για μία σειρά από επιθυμίες των παικτών.

Νέα δεδομένα θα ισχύουν για τους παίκτες της Euroleague από τη σεζόν 2019-20, καθώς όπως ανακοίνωσε η Ένωση των αθλητών, έγιναν δεκτά κάποια από τα αιτήματά τους.

Μετά από σχετική συνάντηση των εκπροσώπων της Ένωσης με τους διοικούντες τον συνεταιρισμό, υπήρξαν μια σειρά από αποφάσεις για τη διευκόλυνσή τους μέσα στην αγωνιστική περίοδο.

Οι αποφάσεις υπέρ των παικτών

1. Απαγορεύτηκαν τα αυτοκόλλητα στο παρκέ, που θεωρήθηκε ότι προκαλούν τραυματισμούς στους παίκτες επειδή γλιστρούσαν σε αυτά.

2. Τέθηκε ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας των ομάδων στις 22 Αυγούστου, κάτι που σημαίνει λιγότερες προπονήσεις και άρα μικρότερη επιβάρυνση για τους παίκτες.

3. Αποφασίστηκε να μειωθεί ο αριθμός των προπονήσεων στην preaseason, αλλά και μέσα στην σεζόν. Επίσης προστέθηκε ένα υποχρεωτικό ρεπό από τις προπονήσεις (με εξαίρεση τις διπλές εβδομαδες).

4. Οι παίκτες θα έχουν πλέον μονόκλινα δωμάτια, η Ένωση παικτών εξασφάλισε ακόμα ότι οι παίκτες θα έχουν τις θέσεις κοντά στις εξόδους (που έχουν περισσότερο χώρο, κάτι απαραίτητο λόγω ύψους) και θέσεις προτεραιότητας στα αεροδρόμια.

5. Πριν από τους αγώνες θα εμφανίζονται στο παρκέ ball boys, τα οποία θα βοηθούν τους παίκτες στο ζέσταμά τους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις