Κυριακή, 5 Μαΐ
18oC Αθήνα

Euroleague: “Βόμβα” στην Πόλη από την Ούνιξ

ΦΩΤΟ twitter
ΦΩΤΟ twitter

Το φετινό αήττητο της Φενερμπαχτσέ στην Euroleague «έσπασε» και μάλιστα στην έδρα της, με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να είναι η μοναδική ομάδα στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση που παραμένει χωρίς απώλειες…

Η Ούνικς Καζάν υποχρέωσε την Φενερμπαχτσέ στην πρώτη εντός έδρας ήττα της στην Euroleague μετά από 23 σερί νίκες και την ήττα από τον Ολυμπιακό στις 16/1/2015 για το Top-16!

Η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς είδε την Ούνιξ Καζάν, που μέχρι σήμερα μετρούσε μόνο ήττες, να περνάει νικηφόρα από την Πόλη, και με το τελικό 81-73 να πανηγυρίζει την πρώτη της εφετινή επιτυχία.

Ο Κώστας Καϊμακόγλου έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο ξέσπασμα της Ούνιξ στο τελευταίο τετράλεπτο της αναμέτρησης, όταν έτρεξε από το εις βάρος της 71-65 επιμέρους σκορ 2-16 και έκοψε πρώτη το νήμα του τερματισμού.

Ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ σημείωσε το τρίποντο της ισοφάρισης (71-71 στο 38΄), στη μοναδική εύστοχη προσπάθεια που είχε απόψε σε 23 λεπτά συμμετοχής, δίνοντας στη συνέχεια τη… σκυτάλη του σκοραρίσματος στον κορυφαίο των Ρώσων στην αποψινή αναμέτρηση, Κιθ Λάνγκφορντ (28 πόντους).

Από τους Τούρκους, ξεχώρισε ο Μπόμπι Ντίξον με 23 πόντους, ενώ ο Κώστας Σλούκας έμεινε στο παρκέ 33 λεπτά με απολογισμό 10 πόντους (2/7δ., 1/6τρ., 3/3β.), 3 ριμπάουντ, 5 ασίστ, αλλά και 6 λάθη.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε