Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Europa League: Αποδοκιμάστηκε έντονα ο ΠΑΟΚ! Τραγικός και με την Γκαμπάλα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης στο φετινό Europa League ούτε απέναντι στην άσημη Γκαμπάλα στην Τούμπα. Η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τους Αζέρους και αποδοκιμάστηκε, όπως ήταν φυσικό, από τον λιγοστό κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο.

Δείτε το LIVE του αγώνα:

Οι Θεσσαλονικείς ήταν κάκιστοι στο πρώτο μέρος, βελτιώθηκαν πολύ μετά το 70′, αλλά δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία της Γκαμπάλα. Οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 0-0 και στο πρώτο παιχνίδι στο Αζερμπαϊτζάν. Αυτοί, μάλιστα, είναι και οι μοναδικοί δύο πόντοι της Γκαμπάλα στον όμιλο. Φυσικά, αμφότερες οι ομάδες αποκλείστηκαν από τη συνέχεια της διοργάνωσης, μη έχοντας πανηγυρίσει ακόμα τη χαρά της νίκης.

Η βαθμολογία:

Κράσνονταρ 10

Ντόρτμουντ 10

ΠΑΟΚ 4

Γκαμπάλα 2

Ο αγώνας:

Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ ήταν σκιά του εαυτού του. Φανερά ξενερωμένος από τον πρόωρο αποκλεισμό, δεν μπορούσε να δημιουργήσει τελικές προσπάθειες και να γίνει απειλητικός, ενώ κινδύνεψε, μάλιστα, να μείνει πίσω στο σκορ, αλλά ο Γλύκος έσωσε την εστία του στο 13′, αποκρούοντας εντυπωσιακά το σουτ του Αντόνοφ.

Στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΟΚ ανέβασε στροφές και έχασε τρεις κλασικές ευκαιρίες για γκολ, μία με τον Σάμπο στο 60′, μία με τον Μακ στο 75′ και μία με τον Τζιόλη στο 85′. Οι Θεσσαλονικείς δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία της Γκαμπάλα σ’ ακόμα ένα παιχνίδι και δεν μπόρεσαν να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στη φετινή διοργάνωση.

ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ): Γλύκος, Σκόνδρας, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Κάτσε, Τζιόλης, Κίτσιου (78’ Αθανασιάδης), Ροντρίγκες, Πέλκας (46’ Σάμπο), Μακ, Μπερμπάτοφ (71’ Μυστακίδης)

Γκαμπάλα (Ρόμαν Γκρίγκορτσουκ): Μπεζοτόζνι, Ρικαρντίνιο, Ράφαελ, Στάνκοβιτς, Σαντίκοφ, Ντασντάμιροφ, Ζαργκάροφ (83’ Μιρζαμπέκοφ), Γκάι, Ζεκ, Αντόνοβ, Ζένιοφ (77’ Ζαβάντοφ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε