Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Europa League Άρης – Α.Ε. Λεμεσού: Με Λάρσον και Σάσα η αποστολή!

Europa League Άρης – Α.Ε. Λεμεσού: Με Λάρσον και Σάσα η αποστολή!
ΦΩΤΟ intime

Ο Σάββας Παντελίδης συμπεριέλαβε και τους Λάρσον και Σάσα στην αποστολή του Άρη για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, κόντρα στην Α.Ε. Λεμεσού για τα προκριματικά του Europa League.

Ο Άρης ξεκινά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τη σεζόν 2019-20, με ένα ευρωπαϊκό ματς και ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με την Α.Ε. Λεμεσού.

Σε αυτή βρίσκεται μάλιστα τόσο το νέο μετεγγραφικό απόκτημα των “κιτρίνων”, ο Λούκας Σάσα, όσο και ο Ντάνιελ Λάρσον, που είναι κανονικά σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του.

Η ενημέρωση από τον Άρη

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στο Κλεάνθης Βικελίδης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Α.Ε.Λ. Λεμεσού (21:30).

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι, στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου του Europa League, αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Έμαν, Βέλεθ, Ούγκο Σόουζα, Ρόουζ, Σούντγκρεν, Κόρχουτ, Μπάσα, Λάρσον, Λούκας Σάσα, Ματίγια, Ντιγκινί, Μαρτίνεθ, Τόνσο, Ντουάρτε, Ιντέγε, Δεληζήσης, Κωνσταντινίδης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις