Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Europa League, Αστέρας Τρίπολης – ΑΠΟΕΛ: Παίζοντας τα… ρέστα του

ΦΩΤΟ: asterastripolis.gr
ΦΩΤΟ: asterastripolis.gr

Με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα του επιτρέψει να συνεχίσει να ελπίζει για την πρόκριση στην επόμενη φάση, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται απόψε τον ΑΠΟΕΛ στις 22:05 (NewsIt.gr, OTE Sport 3).

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου με μόλις 1 βαθμό, ωστόσο, κόντρα στους Πρωταθλητές Κύπρου, θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στους ομίλους του Europa League , ούτως ώστε να έχει μαθηματικές ελπίδες για την πρόκριση.

Οι Αρκάδες είναι με αναπτερωμένο ηθικό, μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και θέλουν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, απέναντι σε μία ομάδα που δεν έχει κερδίσει σε 13 εκτός έδρας ματς ομίλων διοργανώσεων της ΟΥΕΦΑ.

Ο Βεργέτης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Γιαννούλη και Γκοϊάν, ενώ εκτός «μάχης» έμεινε και ο Σκούρτης. Αντίθετα, περισσότερα είναι τα προβλήματα για τον Τιμούρ Κετσπάγια στον ΑΠΟΕΛ, μια και δεν υπολογίζονται οι Εφραίμ, Ντε Βινσέντι, Μακρίδης, Ιωάννου, Ναφίου, Πάρντο και Σωτηρίου.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Κοζίτσκι, Θεοδωρόπουλο, Παντελιάδη, Αλόκο, Ζησόπουλο, Σανκαρέ, Τσοκάνη, Λούι, Τορμένα, Μάσα, Δημούτσο, Λανθαρότε, Φερνάντεζ, Φούντα, Μπερτόλιο, Κουρμπέλη, Χαμντανί, Ιγκλέσιας και Γιάννου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε