Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Europa League, Φιορεντίνα – ΠΑΟΚ: Απρόοπτο με Περέιρα

ΦΩΤΟ actionimages.gr
ΦΩΤΟ actionimages.gr

Με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η εν Ελλάδι προετοιμασία του ΠΑΟΚ, για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Φιορεντίνα, για τους ομίλους του Europa League.

Ο Φακούντο Περέιρα αποτελεί το τελευταίο πρόβλημα για τον Βλάνταν Ίβιτς, αφού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τένοντα του προσαγωγού αριστερά και αποχώρησε από το κανονικό πρόγραμμα.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, ο παίκτης έμεινε εκτός αποστολής από τον Σέρβο τεχνικό και τις επόμενες ώρες θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, ούτως ώστε να φανεί ακριβώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, αλλά και ο χρόνος που θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων…

Παράλληλα, εκτός πλάνων του προπονητή των Θεσσαλονικέων είναι και ο Στέφανος Αθανασιάδης, μια και είναι τιμωρημένος ελέω καρτών, ενώ αντίθετα, οι Χοσέ Κρέσπο και Γκάρι Ροντρίγκες γυμνάστηκαν κανονικά και είναι μεταξύ των εκλεκτών.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή βρίσκονται οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Λέο Μάτος, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Χαρίσης, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Μυστακίδης, Τιάμ, Ροντρίγκες, Κάμπος, Κουλούρης.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης (23/11) στις 11:30 από την Θεσσαλονίκη για την Φλωρεντία με πτήση τσάρτερ. Το απόγευμα, στις 19:00 ο Βλάνταν Ίβιτς, μαζί με τον Χοσέ Κρέσπο θα μιλήσουν στην συνέντευξη Τύπου, ενώ μία ώρα μετά, στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση του “δικέφαλου του Βορρά”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε