Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Europa League: Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις ΠΑΟΚ και Γκαμπάλα

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε αρκετά, έχασε ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό από το Αζερμπαϊτζάν. Η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Γκαμπάλα στην πρεμιέρα της στους ομίλους του Europa League, την ώρα που η Ντόρτμουντ επικρατούσε της Κράσνονταρ με 2-1 στη Γερμανία.

Ο Δικέφαλος του Βορρά ήθελε τη νίκη, αλλά συμβιβάστηκε τελικά με την ισοπαλία, την οποία θα μπορούσε να χάσει, αν ο τερματοφύλακας του, Όλσεν, δεν έκανε ορισμένες μεγάλες επεμβάσεις.

Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο μέρος, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο έδωσε χώρους στην Γκαμπάλα, η οποία έχασε ευκαιρίες. Ο Μπερμπάτοφ μπήκε στο παιχνίδι στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Η φλύαρη υπεροχή των παικτών του Τούντορ δεν απέφερε καρπούς, καθώς οι Θεσσαλονικείς είχαν πρόβλημα στη δημιουργία. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ είχε πρόβλημα και στην άμυνα, με τον Όλσεν να κάνει μεγάλη επέμβαση στο 67′ σε λάθος γύρισμα του Κόστα. Ο Μακ έχασε στο τέλος την ευκαιρία να χαρίσει τη νίκη στους Θεσσαλονικείς και έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.

Γκαμπάλα (Ρομάν Γκρίγκορτσουκ): Μπεζοτόσνι, Στάνκοβιτς, Βέρνινταμπ, Ρικαρντίνιο, Ντασντεμίροφ, Ντόντο (Ζαργκάροβ 83΄), Γκάι, Μέζα, Ζετς (Περέιρα 46΄), Ζενιόφ, Αντόνοφ.

ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ): Όλσεν, Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Τζιόλης, Σάμπο (Ζάιρο 85΄), Πέλκας (Γκολάσα 76΄), Ροντρίγκες, Μακ, Αθανασιάδης (Μπερμπάτοφ 59΄).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε