Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Europa League, ΠΑΟΚ: Ο Τούντορ πάει για το “διπλό”

Europa League, ΠΑΟΚ: Ο Τούντορ πάει για το “διπλό”

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ιγκορ Τούντορ εξήγησε ότι στόχος του “Δικέφαλου” στο ματς με τη Κράσνονταρ, για το Europa League, στη Ρωσία είναι μόνο η νίκη.

Ο Κροάτης προπονητής τόνισε ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι αρκετά καλά διαβασμένη για το ματς και ερωτηθείς αν ο ΠΑΟΚ παίξει διαφορετικά σε αυτό το ματς υποστήριξε : «Αύριο θα υπάρχουν μερικές αλλαγές, το ξέρετε ήδη γιατί μερικές φορές οι πληροφορίες βγαίνουν πριν καλά-καλά τελειώσει η προπόνηση. Στα παιχνίδια της Ευρώπης δεν μπορέσαμε να κυριαρχήσουμε σε όλα όπως σε αυτό κόντρα στη Ντόρτμουντ. Δεν υπάρχει μόνο ένας τρόπος να κερδίζεις στο ποδόσφαιρο, αλλά πολλοί. Όπως η Ρεάλ χθες, που η Παρί ήταν καλύτερη, αλλά κέρδισε. Μπορείς να μην κυριαρχήσεις και να κερδίσεις, μπορεί να είσαι καλύτερος και να μην κερδίσεις».

Για το αν η ήττα στην Τρίπολη δημιουργηθεί μεγαλύτερη πίεση ενόψει του αυριανού αγώνα: «Έχω μιλήσει μαζί σας 30, 40 φορές από τότε που ήρθα στον ΠΑΟΚ υπάρχει η πίεση. Η πίεση υπάρχει κάθε μέρα από την πρώτη προπόνηση, θα υπάρχει μέχρι την τελευταία μέρα. Κάθε μέρα δουλεύουμε και εγώ και οι συνεργάτες του θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ΠΑΟΚ καλύτερο, πώς θα γίνεται να κερδίζει πιο εύκολα. Υπάρχει συζήτηση, για το πώς πρέπει να παίζουμε. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να κερδίζεις γι’ αυτό και να είναι ωραίο. Μπορεί να παίζεις καταστροφικά και να κερδίζεις ή όμορφα να μην κερδίζεις, αλλά και να παίζεις καταπληκτικά και να χάνεις. Σε τέτοια ματς αυτό που μας ενδιαφέρει δεν είναι η πίεση αλλά να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και θα έρθουν και οι εμφανίσεις που θέλουμε και τα αποτελέσματα».

Για το αν θα τον ικανοποιήσει και η ισοπαλία: «Έχουμε έρθει για να κερδίσουμε, αλλά αυτό που είπα και θα ξαναπώ στους παίκτες μου δεν είναι το αποτέλεσμα, αλλά η εμφάνιση να κάνουμε αυτό που πρέπει στο γήπεδο. Να κάνουμε μία καλή εμφάνιση και το αποτέλεσμα θα το δούμε».

Για τους λόγους που αλλάζει την φιλοσοφία της ομάδας είπε: «Επειδή έχουμε κάποιες σημαντικές απουσίες παικτών. Λείπουν τρία μπακ, ο Λέοβατς, ο Κίτσιου δεν είναι έτοιμος, ο Κωνσταντινίδης, όπως για παράδειγμα, ο Μπερμπάτοφ. Αυτό που θα παίξουμε αύριο θα είναι διαφορετικό, αλλά νομίζω θα φέρει αποτέλεσμα. Στο ποδόσφαιρο το πιο δύσκολο είναι το επιθετικό κομμάτι. Το 70-8-% των προπονήσεων ήταν προσαρμοσμένες πάνω σ’ αυτό. Πιστεύω ότι αυτό θα δοκιμάσουμε, κάτι διαφορετικό θα μας βοηθήσει να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Για το αν έχει αλλάξει άποψη για τη δυναμικότητα της Κρασνοντάρ, που πριν το προηγούμενο ματς την είχε βάλει κοντά στο επίπεδο της Ντόρτμουντ: «Έχω ακόμη την ίδια άποψη, Είχα πει ότι πρώτο φαβορί είναι η Ντόρμτμουν, μετά η Κράσνοντάρ και μετά εμείς και η Γκαμπάλα. Μπορεί η Κρασνοντάρ να μην είναι στο ίδιο επίπεδο με την Ντόρμτουντ,, μπορεί στην Τούμπα να μην φάνηκε ότι έχουν τόσο καλούς παίκτες, αλλά παίζαμε και στην έδρα μας. Εδώ θα είναι πιο δυνατή. Όμως είμαστε προετοιμασμένοι, καλά διαβασμένοι για να τους αντιμετωπίσουμε».

Για το αν υπολογίζει στον Μιγκέλ Βίτορ: «Θα το δω στην προπόνηση, είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι κι αν έχει μία πιθανότητα να παίξει θα το κάνει».

Για το πώς θα καλύψει τα κενά των Μπερμπάτοφ και Ζάιρο: «Θα παίξουμε με τους καλύτερους έντεκα αυτή τη στιγμή. Είναι σημαντικοί παίκτες, έχουμε και άλλους σημαντικούς, θα τους αντικαταστήσουμε και θα δούμε τι θα κάνουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε