Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Europa League: Τέλος η Ευρώπη για Αστέρα! Ήττα στην Πράγα

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Αστέρας Τρίπολης ηττήθηκε από τη Σπάρτα Πράγας με 1-0 στη Τσεχία, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Europa League, και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Το επόμενο παιχνίδι στην Τρίπολη με τη Σάλκε είναι διαδικαστικού χαρακτήρα, με τη γερμανική και τη τσεχική ομάδα να παίρνουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Οι Αρκάδες προσπάθησαν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα, αλλά υποτάχθηκαν στην ανωτερότητα των παικτών της Σπάρτα, η οποία κυριάρχησε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Η βαθμολογία του ομίλου:

Σάλκε 11

Σπάρτα Πράγας 9

Αστέρας 4

ΑΠΟΕΛ 3

Δείτε το LIVE του αγώνα

Ο αγώνας:

Ο Αστέρας Τρίπολης μπήκα δυνατά στο παιχνίδι και έχασε μία τεράστια ευκαιρία στο 5′, όταν ο Φερνάντες σούταρε από καλή θέση, στέλνοντας τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι. Αυτή ήταν η καλύτερη επιθετική προσπάθεια της ελληνικής ομάδας στο παιχνίδι, η οποία δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα στο υπόλοιπο του παιχνιδιού.

Οι Τσέχοι πήραν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα από το 10′, με τον Θεοδωρόπουλο να τους σταματάει δύο φορές (16′, 22′), πραγματοποιώντας εντυπωσιακές επεμβάσεις σε σουτ του Ντότσκαλ. Στο 32′, η Σπάρτα άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Μπράμπετς, έπειτα από κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος, οι Τσέχοι κυριάρχησαν στο γήπεδο, με τον Αστέρα να μην απειλεί ιδιαίτερα. Οι γηπεδούχοι, μάλιστα, έμειναν με 10 παίκτες στο 82′, αλλά και πάλι ο Αστέρας δεν μπόρεσε να φανεί απειλητικός, γνωρίζοντας την ήττα-αποκλεισμό.

Σπάρτα: Μπίσιτς, Μπράμπετς, Κόστα, Χιμπς, Βάσα, Ντότσκαλ (86’ Χόλεκ), Μάρεσεκ, Φρίντεκ (92′ Γιούλις), Κρέιτσι, Φατάι (81’ Κονάτε), Λάφατα

Αστέρας Τρίπολης: Θεοδωρόπουλος, Σανκαρέ, Γιαννούλης, Λούι, Φερνάντεζ, Ζησόπουλος, Κουρμπέλης (66’ Δημούτσος), Ιγκλέσιας (81’ Παντελιάδης), Μάσα, Φούντας (78’ Λανθαρότε), Γιάννου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε