Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Έβαλαν βόμβα στα γραφεία εταιρίας του Κουτσοκούμνη!

Έβαλαν βόμβα στα γραφεία εταιρίας του Κουτσοκούμνη!

Στόχος βομβιστικής επίθεσης από αγνώστους έγιναν τα γραφεία της εταιρίας που διατηρεί στη Λεμεσσό ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και εκπρόσωπος της FIFA για την Ελλάδα Κωστάκης Κουτσοκούμνης. Η έκρηξη σημειώθηκε περίπου στις 02:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης (17.11.2016).

Την ώρα που άπαντες περιμένουν την απόφαση για το αν θα ξεκινήσει ξανά το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, μια επίθεση που έγινε στην Κύπρο έρχεται να ρίξει ακόμη μεγαλύτερη σκιά. Στόχος της επίθεσης έγιναν τα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρίας που διατηρεί στη Λεμεσσό ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από την έκρηξη, προκλήθηκαν ζημιές στη γυάλινη είσοδο και στον προθάλαμο της εισόδου του κτιρίου, όπου στεγάζονται τα γραφεία, σύμφωνα με το newsit.com.cy. Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε, ότι η έκρηξη οφειλόταν στην πυροδότηση αυτοσχέδιας βόμβας εκρηκτικής ύλης υψηλής ισχύος.

Λίγες ώρες μετά την επίθεση, που δεν είναι η πρώτη που γίνεται στα γραφεία της εταιρίας του προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας, ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης έκανε ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook, όπου συνδέει την επίθεση στην εταιρία του με τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο.

“Όταν κάνεις τομές… ενίοτε θα πρέπει να πληρώνεις και το τίμημα. Όταν κάνεις τομές… ξαφνικά ο δρόμος γίνεται μοναχικός. Συνεχίζουμε. Η εβδομάδα τελειώνει καλά. Καλημέρα σας φίλες και φίλοι… εύχομαι μια ασφαλισμένη Πέμπτη”, ανέφερε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε