Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2: Ανατροπή με ιστορικό γκολ για Κριστιάνο Ρονάλντο

Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2: Ανατροπή με ιστορικό γκολ για Κριστιάνο Ρονάλντο
Reuters

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες στην Premier League, φεύγοντας με το “διπλό” από την έδρα της Έβερτον (2-1). Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ολοκλήρωσε στην ανατροπή των “κόκκινων διαβόλων” πετυχαίνοντας ιστορικό γκολ.

Η Έβερτον έκανε ιδανική… εκκίνηση στο ματς κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού έφτασε στο 1-0 μόλις στο 5′ με εξαιρετικό φαλτσαριστό σουτ του Ιγουόμπι. Η συνέχεια όμως ανήκε στους φιλοξενούμενους.

Δέκα λεπτά μετά, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε στην ισοφάριση. Ο Μαρσιάλ έβγαλε την ασίστ και ο Άντονι βγήκε απέναντι στον Πίκφορντ και πλάσαρε εύστοχα για το 1-1.

Στο 44′ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκλήρωσε την ανατροπή κι έφτασε στο “τρίποντο”. Ο Κασεμίρο έκανε την κάθετη στον Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Πορτογάλος σούπερ σταρ νίκησε με δυνατό σουτ τον Πίκφορντ.

Με αυτό το γκολ κόντρα στην Έβερτον, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε τα 700 στην καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο, με τα 144 από αυτά να έχουν σημειωθεί με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν ένα ακόμα τέρμα, στο 80′ με τον Ράσφορντ, αλλά το VAR το ακύρωσε, για χέρι στη φάση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις