Αθλητικά

Έχασε στην… πρώτη περίοδο ο ΠΑΟΚ

Στο μπάσκετ δεν υπάρχει η έκφραση... έχασε από τα αποδυτήρια όμως ο ΠΑΟΚ αυτό έκανε στην Τουρκία. Βρέθηκε 21 πόντους πίσω στην πρώτη περίοδο και φυσιολογικά ηττήθηκε από την Άνκαρα.

Το τραγικό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ στο ματς ήταν αυτό που δεν του επέτρεψε να διεκδικήσει τη νίκη απέναντι στην Άνκαρα. Η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με 28-7 και το ημίχρονο με 48-18!

Ό,τι κι αν έκανε στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Μαρκόπουλου δεν ήταν ικανό να ανατρέψει την κατάσταση. Έτσι ο ΠΑΟΚ γνώρισε την τρίτη του ήττα στο Εurocup και δεν μπόρεσε να μείνει ζωντανός στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης του ομίλου.

Τα δεκάλεπτα:
28-7, 48-18, 66-44, 84-65

Τεντ Άνκαρα: Καβακλίογλου 3, Καντάν 2, Μπίμπο, Ερντίζ 9, Βάλτερς 15, Πλίσνιτς 11, Ράσιτς, Γκολούμποβιτς 12, Τάκερ 24, Καμέρ 6, Οζκάν 2, Μπαϊγιούλ.

ΠΑΟΚ: Πέιν 16, Κούπερ 15, Χαραλαμπίδης, Τσόκλας 2, Βουκίσεβιτς 3, Τσαιρέλης 5, Ντέντας 5, Μαργαρίτης, Καλλές, Μπόγρης 19, Κασελάκης, Λιάπης.

Πήρε… ρεβάνς μετά από ένα μήνα ο Πανιώνιος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα