Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

“Κλώτσησε” την ευκαιρία η Ρεάλ! Η Ατλέτικο της στέρησε την κορυφή – video

“Κλώτσησε” την ευκαιρία η Ρεάλ! Η Ατλέτικο της στέρησε την κορυφή – video
ΦΩΤΟ twitter

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το… δώρο της Μπαρτσελόνα και μένοντας στο 0-0 με την Ατλέτικο στο ντέρμπι της πρωτεύουσας, παρέμεινε ισόβαθμη με την ομάδα του Βαλβέρδε.

Με την Μπαρτσελόνα να έχει κάνει νέα “γκέλα” στο Καμπ Νου, η Ρεάλ Μαδρίτης είχε την ευκαιρία να την προσπεράσει στη βαθμολογία της Πριμέρα Ντιβιζόν, όμως η συμπολίτισσα Ατλέτικο αποδείχθηκε “σκληρό καρύδι”, κρατώντας στο τέλος την ισοπαλία και το 0-0.

Οι «ροχιμπλάνκος» έφυγαν μάλιστα αλώβητοι από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για έκτη διαδοχική χρονιά, σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι, όπου οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε ήταν καλύτερη στο πρώτο 45λεπτο, όμως ο Τιμπό Κουρτουά κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του, για να τον “μιμηθεί” στο δεύτερο μέρος, ο Γιαν Μπλακ, με καίριες αποκρούσεις, που έφεραν το τελικό 0-0.

Η “Βασίλισσα” έχασε έτσι μία ακόμη ευκαιρία να ξεφύγει στη βαθμολογία από τη Μπαρτσελόνα, τα αποτελέσματα της οποίας “αντιγράφει” στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος Ισπανίας.

https://www.youtube.com/watch?v=w6-8yWfWV0U

Οι συνθέσεις στο Ρεάλ – Ατλέτικο

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Βαράν, Ράμος, Νάτσο, Κρόος, Καζεμίρο, Μόντριτς (82′  Βάθκεθ), Μπέιλ (46′ Θεμπάγιος), Μπενζεμά (88′ Βινίσιους), Ασένσιο.

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Χουάνφραν, Χιμένες, Γοδίν, Φιλίπε Λουίς, Κόκε, Ροντρίγο (84′ Κάλινιτς), Σαούλ, Λεμάρ (60′ Κορέα), Ντιέγκο Κόστα (69′ Παρτέι), Γκριεζμάν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις