Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

“Εύκολη απόφαση να αφήσω τα χρήματα του ΠΑΟΚ για τη Βάσκο ντα Γκάμα” δήλωσε ο Μάτος

“Εύκολη απόφαση να αφήσω τα χρήματα του ΠΑΟΚ για τη Βάσκο ντα Γκάμα” δήλωσε ο Μάτος
ΦΩΤΟ intime

Τη μεγάλη του επιθυμία να επιστρέψει στην πατρίδα του και τη Βάσκο ντα Γκάμα επιβεβαίωσε με δηλώσεις του, ο πρώην πια παίκτης του ΠΑΟΚ, Λέο Μάτος.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός είχε πρόταση για να παραμείνει στην Ελλάδα και το “Δικέφαλο του Βορρά”, όμως στα 34 του χρόνια, προτίμησε την επιστροφή του στην πατρίδα του, για λογαριασμό της Βάσκο ντα Γκάμα, με τον ίδιο να εξηγεί τους λόγους σε συνέντευξή του στη Βραζιλία.

Οι δηλώσεις του Μάτος

«Ήταν πολύ εύκολη η απόφαση που έπρεπε να πάρω. Όταν η Βάσκο Ντα Γκάμα ήρθε σε μένα και μου έκανε πρόταση, δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά. Υπάρχει ένας αριθμός από λόγους που έπρεπε να αποδεχτώ αυτή την πρόταση, ειδικά όταν μιλάμε για την Βάσκο Ντα Γκάμα, που είναι τεράστιο κλαμπ στη Βραζιλία. Το να αποφασίζω να αλλάξω μία ομάδα για τη Βάσκο Ντα Γκάμα δεν είναι δύσκολο, ήταν μία εύκολη απόφαση».

Για το γεγονός ότι άφησε τα καλά χρήματα στον ΠΑΟΚ για μία ομάδα με οικονομικά προβλήματα: «Σε ότι αφορά τις αμοιβές, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ επενδύει πολλά στο κλαμπ και οι παίκτες πληρώνονται καλά. Όμως, σε ορισμένες στιγμές, δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε τόσο πολύ για τα χρήματα, όσο τα επαγγελματικά επιτεύγματα. Σχεδόν κάθε χρόνια, μιλούσα με άλλες ομάδες αλλά ποτέ δεν έγινε κάτι γιατί ο μισθός μου (σ.σ. στον ΠΑΟΚ) ήταν μεγαλύτερος και τα χρήματα (σ.σ. που ήθελε ο ΠΑΟΚ) για την μεταγραφή ήταν πολλά.

Τώρα, είδα πως είναι η ιδανική στιγμή. Το ότι είμαι 34 χρονών, είναι για μένα απλά ένας αριθμός. Εάν το ψάξετε, θα δείτε πως έπαιζα σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια βασικός τις τελευταίες τέσσερις σεζόν. Έρχομαι σπίτι. Είμαι από το Ρίο Ντε Τζανέιρο, γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Σάο Γκονσάλο. Έχω πολλούς φίλους που υποστηρίζουν την Βάσκο, η ικανοποίηση για το ότι θα παίξω και γι’ αυτούς είναι κάτι που δεν πληρώνεται τα χρήματα»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις