Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ευρωλίγκα: Διαβολοβδομάδα χωρίς ανάσα για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό!

Ευρωλίγκα: Διαβολοβδομάδα χωρίς ανάσα για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό!

H δεύτερη εβδομάδα της σεζόν με διπλή αγωνιστική στην Ευρωλίγκα βρίσκει Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό να υποδέχονται τις ομάδες του “clasico”, έχοντας στο πρόγραμμα και δύο δύσκολες εκτός έδρας αποστολές.

Παράλληλα, η διαβολοβδομάδα βρίσκει πανέτοιμη και την ομάδα του Stoiximan.gr η οποία προσφέρει εκατοντάδες στοιχήματα με ειδικές επιλογές από σκόρερ, ριμπάουντ, ασίστ μέχρι και το ενδεχόμενο να κερδίσουν και τα 4 παιχνίδια οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός!

Πρώτοι στο χορό μπαίνουν οι ερυθρόλευκοι (3-4) αναζητώντας βαθμολογικό αλλά και ψυχολογικό οξυγόνο μετά τις τρεις σερί ήττες στη διοργάνωση αλλά και την κυριακάτικη ήττα από τον Παναθηναϊκό, δεύτερη στη σεζόν σε αιώνιο ντέρμπι. Το παιχνίδι το βράδυ της Τρίτης με την ισόβαθμη Μπάγερν στο Μόναχο (3-4) κρύβει πολλές παγίδες, ενώ το πρόγραμμα δυσκολεύει ακόμα περισσότερο με την αγριεμένη και αήττητη Ρεάλ Μαδρίτης (7-0) να έρχεται την Πέμπτη στο ΣΕΦ.

Οι πράσινοι (4-3) πήραν ώθηση από τη νέα επικράτηση επί του Ολυμπιακού και θέλουν να διατηρήσουν το μομέντουμ, πιάνοντας στη βαθμολογία την Μπαρτσελόνα (5-2) την οποία υποδέχονται την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ. Στη συνέχεια, ταξιδεύουν στη Βιτόρια φιλοδοξώντας να εκμεταλλευτούν την Παρασκευή το νωθρό ξεκίνημα της Μπασκόνια (2-5), κατακτώντας το δεύτερο φετινό τους διπλό.

Μαζί με τις τέσσερις ελληνικές αναμετρήσεις, θα διεξαχθούν συνολικά 32 παιχνίδια για την Ευρωλίγκα σε αυτό το τετραήμερο… φεστιβάλ μπάσκετ και το Stoiximan.gr προσφέρει εκατοντάδες επιλογές που ξεκινούν από τις βασικές αγορές, αγορές ημιχρόνου, περιθώρια νίκης, σύνολο πόντων, ατομικές επιδόσεις σε σκόρερ, ριμπάουντ και ασίστ και φτάνουν έως τον πρώτο σκόρερ και τον MVP κάθε αγωνιστιστικής! Θα είναι στην 8η ο συνήθης ύποπτος Αλεξέι Σβεντ;

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις