Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης: Τρομερός ο 17χρονος Απόστολος Σίσκος έκανε ατομικό ρεκόρ και περιμένει για τον τελικό των 200 μέτρων ύπτιο

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης:  Τρομερός ο 17χρονος Απόστολος Σίσκος έκανε ατομικό ρεκόρ και περιμένει για τον τελικό των 200 μέτρων ύπτιο

Ο Απόστολος Σίσκος έκανε μία ακόμη υπέρβαση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης στη Ρώμη και με ατομικό ρεκόρ και πιθανότατα προκρίθηκε στον τελικό των 200 μέτρων ύπτιο.

Μόλις στα 17 του χρόνια, ο Σίσκος, κέρδισε το “εισιτήριο” για τον μεγάλο τελικό του αγωνίσματός του, καθώς με επίδοση 1.58.66 κατέλαβε την πέμπτη θέση στη σειρά του και 8η συνολικά.

Αναμένεται έτσι να αγωνιστεί αύριο (Σάββατο 13/08), στον πρώτο τελικό ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της καριέρας του, έχοντας ήδη κάνει υπέρβαση στη Ρώμη, μαζί και με το ατομικό του ρεκόρ. Η συμμετοχή του δεν έχει όμως ακόμη επικυρωθεί αφού ο Γάλλος Εντόι θα χρονομετρηθεί μόνος μετά τη λήξη του σημερινού προγράμματος, χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί αν θα “εκτοπίσει” τον Σίσκο, με καλύτερη επίδοση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις