Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ευρωπαίος… Πανιώνιος! “Τεσσάρα” στον Λεβαδειακό!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Πραγματοποιώντας επιβλητική εμφάνιση, ο Πανιώνιος πέρασε σαν σίφουνας από τη Λιβαδειά, επικρατώντας άνετα του Λεβαδειακού με 4-1, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Superleague. Στην τέταρτη θέση ανέβηκε ο Ιστορικός, ο οποίος πήρε εκδίκηση για τον μεσοβδόμαδο αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας.

Οι Νεοσμυρνιώτες έφτασαν τους 21 βαθμούς και παρέμειναν σε τροχιά πλέι οφ, την ώρα που ο Λεβαδειακός έμεινε στους 12 βαθμούς και την 11η θέση.

Ο αγώνας:

Ο Πανιώνιος είχε εξαρχής τον έλεγχο του αγώνα και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 36′. Ο Φούντας εκτέλεσε το κόρνερ και βρήκε ωραία τον Ρισβάνη που νίκησε την αντίπαλη άμυνα στον αέρα και τον Ναμάσκο με σκαστή κεφαλιά, κάνοντας το 0-1. Η απάντηση του Λεβαδειακού, όμως, ήταν άμεση. Στο 43′ οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσια, με τον Μιλιάζες να εκτελεί απευθείας φάουλ, τον Γιαννιώτη να αποκρούει και τον Γιακουμάκη να παίρνει το επιθετικό… ριμπάουντ και να κάνει από κοντά το 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, κατάφεραν να πάρουν εκ νέου τα ηνία της αναμέτρησης πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με τον Κόρμπο να στέλνει από κοντά την μπάλα στα δίχτυα του Λεβαδειακού στο 44′, πληγώνοντας την πρώην του ομάδα και κάνοντας το 1-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος πέτυχε ακόμα δύο γκολ, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του. Ο Μασούντ έκανε το 1-3 στο 50′, έπειτα από ασίστ του Φούντα, ενώ στο 65′ ο Μπεν βγήκε απέναντι από τον Ναμάσκο, έσκαψε την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα, γράφοντας το τελικό 1-4.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Ουόν, Μιλιάζες, Καραχάλιος (57′ Καψάσκης), Καλτσάς (56′ Μάγγας), Γιακουμάκης (79′ Σένκα), Ζεζίνιο, Τόνι Σίλβα, Μάντζιος
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Οικονόμου, Ρισβάνης, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Μπεν (86′ Βουκελάτος), Μασούντ (89′ Σαββίδης), Φούντας (77′ Μασούρας), Ανσαριφάρντ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε