Αθλητικά

Ευχάριστα νέα με Λο – Παίζει στον τρίτο τελικό

Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού θα δώσει κανονικά το παρών στον τρίτο τελικό της Α1, την Κυριακή, αφού ξεπέρασε το βαρύ διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε από το Final 4 της Κωνσταντινούπολης.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Ο ουρανός είναι το…όριο για τους “μικρούς” του Ολυμπιακού”

Ο Έισι Λο προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή, χωρίς να νιώσει τον παραμικρό πόνο και έτσι τέθηκε στην διάθεση του Ίβκοβιτς για τον τρίτο τελικό κόντρα στον παναθηναϊκό, στο ΣΕΦ.

Να θυμίσουμε πως ο Αμερικανός είχε υποστεί βαρύ διάστρεμμα στον ημιτελικό του Final 4 της Κωνσταντινούπολης, κάτι που είχε ως συνέπεια να χάσει τους δύο πρώτους τελικούς της Α1.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα