Πέμπτη, 16 Μαΐ
22oC Αθήνα

F1: Νέα pole position ο Ρόσμπεργκ, άτυχος ξανά ο Χάμιλτον

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Χαρμολύπη για την ομάδα της Mercedes, αφού ο Νίκο Ρόσμπεργκ πήρε την pole position στο grand Prix του Σότσι, την ώρα που ο ομόσταυλος του Λιούις Χάμιλτον είχε μια ακόμα ατυχία τη φετινή σεζόν.

Ο Νίκο Ρόσμπεργκ δείχνει φέτος ανίκητος και πανηγύρισε τη δεύτερη συνεχόμενη pole position φέτος και συνολικά την 24η στην καριέρα του στη Formula 1 στο Grand Prix που γίνεται στο Σοτσι. Έτσι, ο Γερναμός πιλότος ισοφάρισε τον Νίκι Λάουντα και τον Νέλσον Πικέ.

Ωστόσο, στη Mercedes δεν μπορούσαν να πανηγυρίσουν όσο θα ήθελαν, αφού ο Λιούις Χάμιλτον αντιμετώπισε και πάλι πρόβλημα στον κινητήρα-όπως και στην Κίνα- και δεν κατάφερε να λάβει καν μέρος στο Q3. Έτσι θα εκκινήσει από τη δέκατη θέση, τη στιγμή που βρίσκεται ήδη 36 βαθμούς πίσω από τον Νίκο Ρόσμπεργκ.

Τον δεύτερο ταχύτερο χρόνο και στον τρίτο γύρο έκανε ο Σεμπάστιαν Φέτελ που όμως θα εκκινήσει 7ος λόγω ποινής. Ο Μπότα και ο Ράικονεν συμπληρώνουν την πρώτη σειρά του γκριντ. Ενώ πιο πίσω θα βρεθούν Μάσα, Ρικιάρντο , Πέρες, Κβιατ, Φερστάπεν, Χάμιλτον. Ο αγώνας της Κυριακής θα αρχίσει στις 15:00.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε