Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Φαν Μπόμελ πριν το Αντβέρπ – ΑΕΚ: «Δύσκολη ομάδα αλλά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη στην Αθήνα»

Φαν Μπόμελ πριν το Αντβέρπ – ΑΕΚ: «Δύσκολη ομάδα αλλά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη στην Αθήνα»

Ο προπονητής της Αντβέρπ Μαρκ Φαν Μπόμελ δήλωσε στην συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα της ομάδας του απέναντι στην ΑΕΚ, πως η Ένωση είναι μια δύσκολη ομάδα με εμπειρία, ωστόσο οι παίκτες του θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη στην Αθήνα.

Ο Μαρκ Φαν Μπόμελ αναγνώρισε πως η Αντβέρπ έχει ένα αρκετά δύσκολο έργο μπροστά της απέναντι στην ΑΕΚ, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο η Ένωση είναι μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα, ωστόσο ο ίδιος και οι παίκτες του είναι έτοιμοι να πάρουν τη νίκη και να προκριθούν στους ομίλους του Champions League.

Aναλυτικά τα λόγια του Μαρκ Φαν Μπόμελ πριν από το Αντβέρπ – ΑΕΚ

Για τις αναμετρήσεις με την ΑΕΚ:

«Θα αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο. Έχει εμπειρία στην Ευρώπη και είχαμε γνωρίσει την ήττα με 3-0 στην προετοιμασία. Δεν ήταν ακόμη έτοιμοι, ούτε εμείς ήμασταν τότε. Αλλά από την πλευρά μας θέλουμε να πετύχουμε την πρόκριση. Όταν ξεκινάγαμε πέρυσι αυτό εδώ ήταν πολύ μακριά, δεν είχαμε καταφέρει να προκριθούμε στο Conference League. Τώρα το Europa League αποτελεί ένα δίχτυ ασφαλείας για μας, όμως δεν θέλουμε να το σκεφτόμαστε. Το να παίξουμε στο Champions League είναι κάτι που κανείς δεν περίμενε. Πόσο φανταστικό θα είναι κάτι τέτοιο;»

Για το αν αποτελεί μειονέκτημα για την Αντβέρπ το γεγονός ότι δίνει το πρώτο ματς στην έδρα της και η ρεβάνς είναι στη Φιλαδέλφεια:

«Σύμφωνα με τη στατιστική δεν παίζει ρόλο. Αν και αυτά δεν λένε απολύτως τίποτα γι’ αυτό το παιχνίδι».

Για τον Άβιλα που πηγαίνει στον Άγιαξ:

«Σίγουρα ενοχλεί το γεγονός ότι πρέπει να προσαρμοστούμε σχετικά αργά, αλλά από την άλλη αυτό είναι το καλό σε σχέση με την περασμένη σεζόν, ότι δηλαδή είχαμε τη δυνατότητα να πουλήσουμε και τον Άβιλα και τον Πάτσο για καλά χρήματα. Δεν είμαστε ακόμα σε φάση να μπορούμε να πούμε όχι σε τέτοια ποσά. Αλλά δεν μας αγχώνει αυτό. Για το Βέλγιο αυτά τα ποσά είναι μεγάλα, στην Ευρώπη δίνονται ακόμα μεγαλύτερα. Σίγουρα θα μας λείψουν οι ικανότητες του Γκάστον».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις