Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Φαν Χάαλ για τον καρκίνο: «Υπήρξε αποτέλεσμα στις θεραπείες – Δακρύζω με τον αντίκτυπο στον κόσμο»

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, Λουίς Φαν Χαάλ, αποκάλυψε πρόσφατα ότι δίνει “μάχη” με τον καρκίνο του προστάτη και μίλησε για το γεγονός στην πατρίδα του.

Ο σπουδαίος Ολλανδός προπονητής τόνισε ότι είναι πια σε καλύτερη κατάσταση και δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για τα μηνύματα που πήρε από ολόκληρο τον κόσμο.

«Είχα επιθετική μορφή καρκίνου, αν και από το συγκεκριμένο είδος δεν υπάρχει μεγάλο ποσοστό θανάτων. Στο 90% των περιπτώσεων γιατρεύεται. Χαίρομαι πολύ που από την οικογένεια και τους φίλους μου δεν είχε βγει τίποτα προς τα έξω. Αυτό δείχνει και την εχεμύθειά τους. Έκανα 25 συνεδρίες ακτινοθεραπείας. Έπειτα, έπρεπε να περιμένω πέντε με έξι μήνες, για να δω εάν υπήρχε αποτέλεσμα. Και υπήρξε. Τώρα, όλα είναι θέμα χρόνου, για την βελτίωση της κατάστασης», ανέφερε σχετικά ο Φαν Χάαλ και πρόσθεσε: «Ποτέ δεν πίστευα ότι θα είχε τέτοιο αντίκτυπο στον κόσμο. Το βρίσκω απίστευτο. Συγκινούμαι με αυτό, έχω δάκρυα στα μάτια μου, αλλά μου δίνει επίσης ενέργεια που τόσοι πολλοί άνθρωποι νοιάζονται για εμένα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις